POLITIKU ČEKA VRUĆA JESEN: Vrhovnu sud SAD-a presudio – vakcine protiv Kovida nisu vakcine!

Gotovo niko nije primetio da je Robert F. Kennedy Jr. dobio slučaj protiv farmaceutskih lobista. Vakcine protiv Covida nisu vakcine, glasi presuda Vrhovnog suda, koji potvrđuje da je šteta prouzrokovana Covid-mRNA genskim terapijama nepopravljiva, a objavio je Fox News.

Foto: Mike Coppola/Getty Images

Budući da je Vrhovni sud najviši sud u Sjedinjenim Državama, nema daljnjih žalbi i mogućnosti žalbe su iscrpljene. Svi koji su ostali bez posla kao nevakcinisani moraju dobiti odštetu.

Robert F. Kennedy je u prvom saopštenju istakao kako se radi o uspehu koji je moguć samo zahvaljujući međunarodnoj saradnji velikog broja pravnika i naučnika. Naravno, ova presuda otvara mnogo i na međunarodnom planu, posebno u Švajcarskoj gde bi mogla da izaove domino efekat, zbog švajcarskog federalnog ustava.

Nürnberškim zakonom po članu 118b zloupotreba genetskog inženjeringa na ljudima zabranjena je u Švaĵcarskoj prema članu 119 Saveznog ustava. Ovo je dopunjeno članom 230bis Kaznenog zakona, da prekršiocima preti do 10 godina zatvora.

Međutim, ova presuda takođe bi trebalo da natera ostatak sveta da obrati pažnju, jer Nürnberški kodeks ima međunarodnu valjanost i takođe je uključen u član 7. Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima. U slučaju kaznenih prijava, u deklaraciji se poziva na skandal s talidomidom kako bi se dala posebna težina značaju ove optužbe.

Dakle, politiku čeka vruća jesen. Takođe treba znati da je u tim procesima sudelovao nemački advokat dr. Rainer Füllmich i više od 100 drugih nemačkih advokata.

(Tpknews.com/FoxNews)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker