VLAJNA NAPRAVILA DAR-MAR U BEČU: Prebila bivšeg dečka, jurila ga autom i pretila da će mu „polomiti ruke i noge“!

Vlajna, državljanka Srbije (34), iz jednog sela u okolini Kučeva, uhapšena je u nedelju, uveče, u Beču nakon što je prvo pretukla bivšeg dečka (38) a kada je on seo u svoj automobil i pokušao da pobegne ona je pojurila za njima i umalo ga ubila.

Potera/Ilustracija

Kako prenose austrijski mediji, do svađe i tuče je došlo nakon zahtevanja devojke da joj njen bivši dečko da mobilni telefon kako bi ona mogla da vidi sa kim se dopisivao. Nakon što je on odbio da joj da telefon, devojka je pobesnela, a onda je počela da ga vređa i psuje, a na kraju je, uz pretnju “da će mu polomiti ruke i noge” počela da ga udara pesnicama i šutira.

Mladić je uspeo da pobegne i uđe u svoj automobil, nakon čega je odmah krenuo kući.

Međutim, Vlajni očito nije bilo dovoljno što je pretukla bivšeg već je odmah otrčala u svoj automobil i počela da ga juri bečkim ulicama, vozeći paralelno sa njim i sve vreme urlajući kroz otvoren prozor. U jednom trenutku je čak pokušala i da izgura njegov automobil sa puta.

Navodno je besna Vlakna pokušala svojim vozilom da uletei i u izlog firme koju drže roditelji njenog bivšeg mladića, ali se ipak zaustavila u poslednjem trenutku.

Mladić je nakon toga pozvao policiju koja je ubrzo stigla i uhapsila našu državljanku, a izrečena joj je i zabrana komuniciranja i prilaska svom bivšem dečku.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Зашто је у овом догађају битна етничка припадност, односно зашто се са толико цинизма наглашава да је у питању Влајна? Зар нису тамо, у дијаспори, сви људи из Србије Срби?! Врло ружан манир, и по наше Влахе увредљив!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker