UHAPŠEN UBICA: Efikasnim operativnim radom MUP-a, rešeno svirepo ubistvo baka Rade iz Rečice (VIDEO)

Efikasnom operativnim radom, za manje od 20 sati od trenutka kada je zločin prijavljen, policija je rasvetlila svirepo ubistvo starice Radinke Kostić (86) koja je pronađena mrtva u kući u selu Rečica kod Požarevca.

Screenshot

U utorak ujutru otkriveno je beživotno telo Radinke Kostić (86), u njenoj kući u kojoj je godinama živela sama.

Telo nesrećne bake pronašla je komšika u prepodnevnim satima, koja je došla da vidi šta se dešava sa Radinkom, pošto je celo jutro nije videla u dvorištu i zatekla je mrtvu na podu u lokvi krvi, izbodena nožem po grudima i prerezanim vratom. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

Efikasnim operativnim radom istražni organi pronašli su počinioca zločina. Pod sumnjiom da je učinio svirepo ubistvo uhapšen je Virdžin J. (36), državljanina Rumunije, iz okoline Vršca, koji je pod dejstvom alkohola, ušao u kuću baka Radinke koja je spavala i, uz pretnju nožem, pokušao da je siluje, saopštio je MUP.

Nakon što je žena pružila otpor on joj je, kako se sumnja, nožem zadao više uboda u grudi oštrim predmetom i prerezao joj vrat. Od povreda koje je zadobila preminula je na licu mesta.

Virdžin J. je potom pobegao, a požarevačka policija ga je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom istog dana pronašla i uhapsila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Inače, pokojna Radinka je živela sama, jer joj je sin u Vićenci, a ćerka sa porodicom živi u Požarevcu. Imala je i supruga, koji je godinama radio u Italiji, ali je on odavno preminuo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker