UŽAS KOD KOSTOLCA: U Dunavu u blizini sela Ostrovo, pronađen leš još jednog muškarca

Kod Kostolca, u blizini sela Ostrovo, pronađen je leš muškarca. Telo je pronađeno u ponedeljak oko 15 časova. Drugi detalji, za sada, nisu poznati.

Sumnja se da je reč o čoveku od oko 80 godina čiji nestanak je prijavljen pre mesec dana i koji je sam ušao u vodu u blizini mosta na Velikoj Moravi. Više javno tužilaštvo u Požarevcu naložilo je obdukciju, a čeka se i identifikacija od strane porodice.

Podsećamo, iz Dunava kod Kostolca 4. marta je izvučeno beživotno telo nepoznate muške osobe. Ono se nalazilo u fazi raspadanja, pa bliži podaci o stradaloj osobi za sada nisu poznati. Telo je pronađeno u takvoj fazi da je teško utvrditi pol i godine.

Dva dana kasnije završena je obdukcija. U pitanju je muška osoba, krupnije građe, a po razvijenim butinama najverovatnije je bio sportista.

“Biće podneta inicijativa od strane policije za dobijanje DNK profila. Po naredbi Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, nadležna ustanova će odrediti DNK profil utopljenog lica. Upoređivanjem sa DNK profilom u bazi podataka ili uzimanjem DNK profila od strane porodice, pokušaće se određivanje identiteta lica”, kaže izvor.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker