DIREKTOR ROGONJA?! Uzdasi iz ambulante u Voluji uz “Vlašku violinu”

Već nekoliko meseci po Kučevu i po obližnjim selima kruže priče da direktor JKP “Kučevo” Darijan Drikić ima imtimnih porodičnih problema i da zbog toga maltretira radnike po JKP “Kučevo”.

Ambulanta u Voluji

Sumnjalo se u te priče jer kučevačkom čaršijom već uveliko kruže priče kako labava kardan-osovina vlasti Mikić-Drikić-Milosavljević sprovode psihološki teror nad radnicima u opštinskoj upravi i JKP “Kučevo”.

– Niko nije preterano mnogo sumnjao da Drikić zapravo ima muške probleme, jer iako mlad, ne može da se nosi sa pritiskom i obavezama funkcije koju nosi kao direktor JKP “Kučevo”, tako da u kancelariju može samo da mu uđu pojedini saradnici, jer je besan i ljubomoran na svakog muškarca koji radi u komunalno – kaže naš izvor.

Sumnje da Darijan Drikić zaista ima te probleme potvrđene su kada se saznalo da u domaćinstvu porodice Drikić vlada rasulo i da je Drikić svakodnevno pod bensedinima, bromazepamima, epilapticima i ostalim sedativima od čega verovatno i ima te intimne probleme.

Međutim, u međuvremenu pročulo se da je lek pronađen u ambulanti u Voluji, po koji, svaki drugi dan i to isključivo kada odu sve sestre i pomoćno osoblje i ostane doktor koji ima lek, ide Drikićeva supruga.

– Drikićeva supruga kod ovog moćnog lekara ulazi bez najave i kucanja, jer se prethodno dogovore telefonom. Ostane u ordinaciji 45 minuta do sat vremena. Verovatno tretman toliko traje. Trenutno niko u selu ne zna koji koktel lekova meša doktor, ali kažu da se iz ambulante čuju uzdasi i stenjanja koji se mešaju sa muzikom iz obližnje čuvene kafane “Vlaška violina” – navodi naš sagovornik.

Upućeni kažu da je direktoru JKP “Kučevo” Drikiću od ovog koktela lekova počeo da izrasta rog, ali ne onaj koji treba, jer kako starije žene iz Voluje kažu “kum fut jo, nu fut jek” ili “bolje išta nego ništa”, jer mora nešto čvrsto da drži stub kuće porodice Drikić u Voluji.

(Dopisnik tpknews.com iz Kučeva Novica J.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Žena otišla kod doktora po lek koji joj fali. Šta je tu čudno? Drikić nema vremena za ženu, on je veliki direktor!

  2. Zalio se meni moj direktor Daki da ne moze. Zna da sam ja starija pa mislio da imam neki savet. Posavetovala sam ga da ide kod upravnika parking servisa jer je on upucen najbolje u te babe sto otkljucavaju zakljucane. Zao direktora Dakija sto tako mlad u punu snagu dole zanemoćo, al to je neka vračka 100% i to ce da se otkljuca. Ja bih da pokusam da mu pomognem, al narod ionako prica svasta za mene i moju sestru.

    1. E komšinice Suki našla je ta brava kalauz. Dzabe otključavanje kad se Dakiju polomio ključ. Tu popravke nema. Smeje mu se celo Kucevo, ispade najveci jadnik i rogonja.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker