SLUČAJNOST ILI NEVEŠTO SPROVEDENA PLJAČKA? Druga strana rekonstrukcije Doma zdravlja u Kučevu

Kada je sredinom 2019. godine Vučić posetio Kučevo obećao je da će do proleća biti obnovljen Dom zdravlja u Kučevo i da će za te namene biti izdvojeno preko milion evra, odnosno preko 120 miliona dinara.

Foto: Facebook

Kao što znamo, Dom zdravlja nije dobio ni dinar ni te ali ni naredne dve godine. Tri godine nakon neispunjenih obećanja stižu izbori ali i nova obećanja.

U međuvremenu Branko Kecman postaje predsednik skupštine opštine Kučevo a cena rekonstrukcije Doma zdravlja skače sa 120 miliona dinara na vrtoglavih 281 miliona dinara. Potpisan je ugovor sa direktorom kompanije “MODULAR D.O.O”, Mirkom Lunićem o izvođenju grđevinskih radova na rekonstrukciji i energetskoj sanaciji objekta Doma zdravlja u Kučevu, vredan 281 miliona dinara.

Mirko Lunić je prijatelj Branka Kecmana, ćerka Brankovog rođenog brata udata je za Mirkovog sina, i time je postalo još čudnije da se vrednost radova sa milion evra uvećala na iznos od preko dva miliona evra.

Brankova supruga postaje direktor predškolske ustanove u Kučevu a zajedno postaju vlasnici nekretnine-stana u Beogradu.

Pa da li je ovo slučajnost ili samo nevešto sprovedena pljačka?

Da se podsetimo kako to beše te 2019. godine:

(Dopisnik2 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

19 Komentari

  1. Ne pada mi na pamet da glasam za Vučića i Srpsku naprednu stranku baš zbog ovih iz opštine Kučevo koji sve upropastiše i pokradoše.

  2. Nista se u Kucevu ne desava slucajno od kada su na vlasti sns kriminalci.Nema dana da se ne otkrije neka zloupotreba i krivicno delo koje opstinske vlasti uporno pokusavaju da prikriju i sakriju zarad bespravnog sticanja ogromnih kolicina novca.Ali ne kapiraju da uvek ima neko koga su u toj kradji novca preskocili pa iz tog nezadovoljstva otkrije sve njihove prljavstine.

  3. Svaki dan se otkrije neka zloupotreba opstinske kriminalne partije,mafije i bratije koju podrzava i sam Vucic jer sa svim desavanjima u Kucevu je upoznat ali tuzilastvo i policija ne reaguje i svima nama je jasno zasto su samo nemi posmatraci.Nadamo se da ce sve to da se promeni 3.4.posle koga ce svi koji su krili i zataskavali sve zloupotrebe opstinske kriminalne vlasti u Kucevu biti procesuirani i smesteni iza resetaka u paviljonu zatvora Zabela.

  4. Do sada je podneto preko 100 krivicnih prijava protiv opstinske kriminalne vlasti Kuceva ali imamo saznanja da su prijave skrajnute,sklonjene i zakljucane po nekim fijokama organa zaduzenih da istraze ove slucajeve i prijave ali nadamo se da ce to sve posle izaci na videlo posle 3.4.2022.

  5. Значи Лунић власник фирме МОДУЛАР Д.О.О из Београда је Кецманов прика? Леле која банда су ови напредњаци. Колико ли је тек новца добио Аца Каратиста без кога у општини не смеју да мрдну. По десет пут дневно руководиоци општине иду у хотел по мишљење

  6. Musavi Rajčić samo potpisuje sve i svašta i misli da će mu Vučić biti večno na vlasti. Šta ćemo posle 3. Aprila ako Vučić izgubi izbore a veoma je blizu da padne sa vlasti?

  7. Kad moze Janos da ima stan u Beogradu, moze i Kecman. Nisu se oni borili za vlast zbog naroda nego zbog sebe. Sram ih bilo

  8. Evo vam dragi kučevljani to je ta grupa građana koja je htela još 2016-te da preuzme vlast,zar ne vidite šta im je bio glavni cilj,da opljačkaju sve što se može opljačkati.

  9. Lele, Kecman doveo svog priku da renovira dom zdravlja🤣 Još mu poklonio i 281 miliona dinara😬 Bahatije ne može!!! Toliko o Kecmanovom poštenju i njemu kao velikom verniku!

  10. Au sada u Kucevu poceli i prrike da uzimaju pare. Aca Milogorac ih sve naucio on je prvi poceo da dovodi priku da gradi puteve

  11. Napredna bagra nema milosti, samo masovni izlazak, smena prvorođenog i njegove kamarile jedini je spas, ili nestadosmo,…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker