IZGUBIO KOMPAS: Predsednik opštine Petrovac na Mlavi, izmislio rušenje mosta preko reke Mlave!

Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, je u novogodišnjem intervjuu za Lortus Media izjavio da u aprilu mesecu očekuje rušenje mosta preko reke Mlave kod restorana Košuta u Petrovcu na Mlavi, radi izgradnje novog.

Logo

UG “I mi se pitamo za opštinu Petrovac na Mlavi” – Regionalna inicijativa istočne Srbije “RIIS Istok” nisu sedeli skrštenih ruku, već su u interesu građana i privrednika proverili šta na ovu temu imaju da kažu iz JP “Putevi Srbije” iz Beograda.

02. januara 2023. godine, preko zahteva za pristup informacijama od javnog značaja, postavili su sledeća pitanja JP “Putevi Srbije” u Beogradu:

1) Da li je u aprilu mesecu 2023. godine predviđeno rušenje mosta kod restorana Košuta u Petrovcu na Mlavi?
2) Da li je informacija o rušenju mosta kod restorana Košuta u Petrovcu na Mlavi saopštena rukovodstvu opštine Petrovac na Mlavi iz JP “Putevi Srbije” iz Beograda?
– Dobili smo odgovore 11. januara 2023. godine i najvažnije što se odnosi na rušenje mosta kod restorana Košuta u Petrovcu na Mlavi obeležili smo i može se videti u fotografiji ispod teksta.

  • U ovom trenutku nismo u mogućnosti da preciziramo vreme kada će predmetni most biti srušen.
  • Odeljenje za putne objekte nije davalo nikakve informacije o rušenju mosta preko Mlave u Petrovcu na Mlavi.

Na osnovu svega, UG “I mi se pitamo za opštinu Petrovac na Mlavi” – Regionalna inicijativa istočne Srbije “RIIS Istok”, pitaju Duška Nedinića, predsednika opštine Petrovac na Mlavi na osnovu kog zaključka je izveo pretspostavku da očekuje u aprilu mesecu ove 2023. godine rušenje mosta kod restorana Košuta, imajući u vidu da informacije o rušenju nisu davane iz JP “Putevi Srbije” iz Beograda?

– Svaki prosečno inteligentan čovek iz ovoga može zaključiti da se u konkretnom slučaju radi o pokušaju još jedne klasične, jeftine obmane građana naše opštine što je već ustaljena navika “napredne” vlasti na svim nivoima, počev od samog Aleksandra Vučića pa nadalje. Sramota! – zaključuju iz ovog udruženja građana.

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker