KAO ŠTO SMO I NAJAVILI: Saša Pavlović ponovo gradonačelnik Požarevca, njegov zamenik Bojan Dinić

Kao što smo ranije najavili, Saša Pavlović, dosadašnji gradonačelnik Požarevca, nastaviće da obavlja ovu najodgovorniju funkciju.

Saša Pavlović/Foto: Promo

Dosadašnji gradonačelnik Saša Pavlović, izabran je ponovo za gradonačelnika Grada Požarevca na drugoj sednici Skupštine Grada Požarevca. Za njegovog zamenika izabran je Bojan Dinić, dosadašnji član Gradskog veća za poljoprivredu, zaštitu životne sredine i zdravstvo.

Izabrani su i novi članovi Gradskog veća: Marija Vlajović, Ana Živković, Predrag Mijatović, Milan Jović, Ivan Pantić, Vidoje Vukašinović, Marko Milojević, Dragan Radovanović i Srđan Miletić.

Saša Pavlović, rođen je 01. novembra 1980. godine u Požarevcu. Osnovnu i srednju školu završio je u Kostolcu, a nakon toga i Elektrotehnički fakultet u Beogradu – odsek telekomunikacije i informacione tehnologije – smer sistemsko inženjerstvo.

Od 2008. godine radio je u Tehničkoj školi sa domom učenika ,,Nikola Tesla“ u Kostolcu, kao profesor elektro grupe predmeta. Predavao je predmete iz oblasti elektronike, informatike i telekomunikacija.

U januaru 2014. godine, izabran je za zamenika predsednika Gradske opštine Kostolac. Potom, 23. maja 2016. godine, preuzima titulu zamenika gradonačelnika Požarevca. Gradonačelnik Požarevca je od 17. avgusta 2020. godine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker