UHAPŠEN JOŠ JEDAN KOMBISTA I POLICAJAC: Na divlje kombijem prevozio gastarbajtere iz Beča

Policija u Kladovu uhapsila je D. S. (52) iz okoline Negotina zbog krivičnog dela bavljenje neovlašćenom delatnošću.

Uhapšeni je od 1. januara ove godine bez dozvole svojim kombijem prevozio putnike i pritom im naplaćivao prevoz.

Njega je sinoć policija zatekla na delu kako prevozi grupu putnika iz Beča prema Negotinu.

Po nalogu OJT iz Negotina uhapšenom D. S. je određena mera zadržavanja do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

Da podsetimo, policija u Kladovu, takođe, pre dva dana je uhapsila S. S. (55) i S. K. (36) iz okoline Negotina zbog nelegalnog transporta putnika od Negotina do Beča, a Više javno tužilaštvo u Negotinu, potvrdilo je saznanja da su pripadnici policije u kombiju pronašli i gasni pištolj za koji nisu imali dozvolu, a da im je jedan policijski službenik u tome pomagao.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu ističu da su saznanja medija tačna, s tim da je u kombi vozilu P. B. pored putnika pronađeno i konvertibilno oružje, gasni pištolj za koji nije imao dozvolu za nabavljanje, držanje i nošenje. I on, kao i prevoznici B. V. i S. S. su i ranije procesuirani zbog nelegalnog obavljanja delatnosti, prevoza putnika u međunarodnom saobraćaju.

– Zbog krivičnog dela Pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, policijski službenik je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznanju krivičnog dela i u skladu sa sporazumom biće osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koju će izdržavati u svom stanu – , ističe se u saopštenju VJT-a u Negotinu.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker