U Velikom Gradištu završeno prvenstvo Srbije u odbojci na pesku (VIDEO)

Opština Veliko Gradište obogaćuje svoju turističku ponudu sportskim objektima i manifestacijama pa su Milena Matić i Tamara Miljević, Stefan Basta i Ivan Lozić najbolji u odbojci na pesku na terenima na Srebrnom jezeru.

Foto: Promo

Milena Matić i Tamara Miljević su u finalu savladale Natašu Savović i Ninu Škarić sa 2:0 (21:13, 21:15), dok su Irena Drobnjak i Milica Beljanski u meču za treće mesto pobedile Huanitu Mendosu i Aleksandru Aleksić sa 2:1 (17:21, 21:13, 15:13).

Stefan Basta i Ivan Lozić su u finalu savladali Damjana Pušonjića i Vukašina Rajkovića sa 2:1 (21:15, 16:21, 15:12). U meču za treće mesto, Miljan Kiković i Luka Guteša su pobedili Sašu Popovića i Dimitrija Pantića sa 2:1 (21:11, 21:23, 16:14).

Ovom takmičenju u odbojci na pesku, koja privlači sve veći broj igrača i takmičara, prisustvovao je i predsednik opštine Veliko Gradište Dragan Milić, istakavši i ovom prilikom opredeljenje da se sportskom turizmu posvećuje puna pažnja pa se ovde već tradicionalno okupljaju veslači, košarkaši odbojkaši i drugi sportisti a pun procvat ove grane turističke privrede očekuje nakon stavljanja u funkciju nove Hale sportova kraj Srebrnog jezera čija se izgradnja privodi kraju.

(Tpknews.com/Danas)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker