VELIKO FINALE: Održan 22. izbor za “Miss Srebrnog jezera” u Golupcu (FOTO)

I ove godine, baš kao i proteklih, finale izbora “Mis Srebrnog jezera” održano je 1. avgusta. Za razliku od ranijih godina kada je izbor bio u Velikom Gradištu, ovog puta održan je u bašti hotela “Golubački grad” u Golupcu.

Foto: Z.J.

U Golupcu, u hotelu “Golubački grad”, 1. avgusta održano je finale jedinstvenog festivala lepote u Srbiji, 22. izbor “Mis Srebrnog jezera 2017”.

Pobednica ovogodišnjeg izbora je Marija Ivković (19) kozmetičarka iz Bora, dok je Nađa Ranđelovic (17) učenica iz Niša postala odnela titulu prve pratilje, Anđela Jovanović (18) učenica iz Topole ponela je lentu druge pratilje.

Marija Ivković “Mis Srebrnog jezera” / Foto: Z.J.

Na izboru su dodeljene još dve nagrade. Za “Top model Srebrnog jezera” proglašena je Ana Petrić (18) učenica iz Valjeva, a priznanje “Najlepši osmeh” u konkurenciji dvanaest devojaka, uručeno je Marini Gavrilović (24), studentkinji iz Bajine Bašte.

Levo – Ana Petrić / Desno – Marina Gavrilović / Foto: Z.J.

Prisutnoj publici su se predstavile i defilovale pistom i: Jelena Mitrović iz Vlasotinaca, Olja Ivanović iz Srpskog Sarajeva (Republika Srpska), Svetlana Šopić iz Pančeva, Violeta Janićin iz Novog Sada, Milica Ivković iz Bora, Olja Antić iz Niša i Milica Đorđević iz Rače Kragujevačke.

Levo – Marija Ivković / Desno – Jelena Mitrović / Foto: Z.J.

Pema izjavi idejnog tvorca, osnivača i izvršnog producenta izbora, Gorana Kovačevića, koji je u isto vreme i generalni direktor, organizator ovog takmičenja i vlasnik Agencije “Favorit” iz Arenđelovca, sledećih godina “Mis Srebrnog jezera” održavaće se i u drugim gradovima u Srbiji.

Pored uobičajenog programa, koje ima manje-više svaki izbor za “mis” (defile devojaka, kandidatkinja za titulu najlepše devojke, modne revije, nastupa pevača …) izbor “Mis Srebrnog jezera”, jedino je takmičenje na svetu, koje u svom zvaničnom delu programa ima promociju knjige značajnih autora.

Levo – Nađa Ranđelović / Desno – Anđela Jovanović / Foto: Z.J.

Stručni žiri, koji je odlučivao o nagradama, bio je u sastavu: Predsednik, Dobrivoje Petrović sudski veštak i medijator, Rosica Miladinović direktorka hotela “Golubački grad” Golubac, Miroslav Đorđević direktor i vlasnik Turističke agencije “Stellla maris”, Slobodan Bibo Ivanović biznis manadžer, Nenad Adamović Tomba, Dragoslav Kule Perišić profesionalni moto-vozač, Velibor Jovanović AMD Kruševac,Bojan Stanisavljević bivši fudbaler “Radničkog” iz Niša, “Napolija” i “Udinezea”, Saša Rajić MUP Republike Srbije i Dalibor Sibinović “Mediana” Niš.

Žiri sa devojkama / Foto: Z.J.

Održana je i etno-modna revija “Kreative” Kruševac, nastupio je i Ansambl “Hleb života” iz Beograda, Orkestar “Fleš” iz Aranđelovca, pevači, Mirko Lazić, Milenko Živkovic, dok je najpoznatiji srpski zdravičar, Dragiša Simić, ostavio sve prisutne u bašti hotela “Golubački grad”, bez daha, recitujući valičanstvenu poemu i najlepšu srpsku pesmu Laze Kostića “Santa Marija dela salute”.

Pokrovitelji izbora bili su Opština Veliko Gradište I hotel “Golubački grad” Golubac.

TPKNEWS / Z.J.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker