“NE KRADEMO I NE LAŽEMO”: Novi moto golubačkog raspopa i njegovog lopovskog kartela (VIDEO)

Građani Golupca imali su priliku da čuju ekskluzivni i zabavan govor predsednika opštine Golubac, Mijović Nebojše, tokom posete delegacije iz Rumunije, koji kruži internetom. Govor je slika i prilika predsednikovog lika i nedela.

Golubački raspop/Foto: Screenshot/Rtv Mlava

Pita se golubačka čaršija otkud predsedniku tolika potreba da se pravda narodu-glasačima, pa je izgovarao svakojake nepovezane rečenice. Vrhunac je konstatacija da se on sa svojim očajnim timom saradnika dogovorio da “ne kradu i ne lažu”.

Nakon svih dramskih zapleta rotacija i previranja pozicija u Golupcu, nastavlja se već sada dobro uigrana raspopova pljačka, kršenje zakona i propisa koji ne važe za članove bande. Situacija u budžetu je jako konfuzna i kompleksna, simulira se deficit na uštrb i žrtvu mnogo čega, otkupuju se objekti za duplo višu cenu, jer džep bande je postao jako dubok. Poznate su Mijovićeve reči saradnicima kada se osvrnuo na budžetsku situaciju, podsmešljivim tonom je rekao da ukoliko se tog trenutka desi situacija da treba neka finansijska garancija istu ne bi imao zbog proćardanih para i loše situacije u opštini. Nesposoban za opštinu ali sposoban za svoj džep, ruga se svojim glasačima i sam ne veruje koliko je daleko otišao u svojim nedelima.

Nakon ograde na ličnim apartmanima Mijovića, nikla je i fasada za kratko vreme, pa prkosi svojim građanima pokazujući kolike razmere pljačke sprovodi nad njima. Dok devastirana golubačka opština propada svakim danom, bogatstvo predsednika se uvećava istom brzinom ali u suprotnom pravcu. U čaršiji sve više dominiraju glasine o Mijovićevom još jednom projektu za sebe, da se izgradi još jedan turistički kompleks u njegovom vlasništvu na obali Dunava.

Ostaje nam samo da vidimo koje boje će biti objekat sa apartmanima, da se ukaže trag odakle je “farba” nestala i da li je bilo nekog viška za predsednika, sa koje državne zgrade iz Golupca se prelilo. Da utvrde građani na delu, kao kada je pre nekoliko godina ofarbao porodičnu kuću u plavo, zamislite, u istu boju kao objekat FK Đerdapa.

Preuzet snimak/Rtv Mlava

(Insajder Mile Sova)

5 Komentari

  1. Mijović i klika su oličenje poštenja, znanja i sposobnosti pa će golupčani ponovo da glasaju za njega i zato nemojte više pisati istinu o situaciji u golubačko opštini jer narod još uvek nije video da je car go.

  2. Pa ovo je malo modifikovani govor koji je Mijović spremio za takmičenje lažova nadajući se da će ove godine uspeti da pobedi svog idola najvećeg lažova na Balkanu AV. Imaće zdušnu podršku svojih dupeuvlakača pa možda i osvoji medalju. A i za lopovluk mu ne gine drugo mesto.

    1. Taj Mile ne izlazi iz atara svog sela, tako da ne može da čita Tpknews, jer ga je Mijović blokirao na celoj teritoriji opštine Golubac.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker