SNS SMENJUJE SAFETA?! Olivera Pauljesković spremna da preuzme kormilo opštine Žagubica?!

Kako saznajemo od dobro obaveštenih izvora iz vrha SNS-a, Safet Pavlović, dugogodišnji predsednik opštine Žagubica, zbog poslednjih skandaloznih dešavanja biće smenjen sa svoje funkcije.

Screenshot/Plakat

Po rečima izvora iz vrha SNS-a, kap koja je prelila čašu su pretnju smrću ekološkom aktivisti iz Petrovca na Mlavi i angažovanje plaćenih batinaša da zastraše i napadnu ljude koji su protestovali protiv rudnika, uključujući i narodne poslanike.

Safetovi pripadnici obezbeđenja takođe su pretkuli i rudara koji nije želeo da proda zemlju vlasniku kamenoloma i njegovom ličnom prijatelju.

Nakon ovih događaja, izvor iz vrha SNS-a, tvrdi da će Pavlović biti smenjen sa svoje funkcije predsednika opštine, a protiv njega će biti pokrenut krivični postupak.

Nova potencijalna predsednica opštine Žagubica je Olivera Pauljeskić, koja već duže vreme privlači pažnju građana svojim radom i vizijom za budućnost opštine.

“Olja je bolja!” – slogan koji se često čuje u Žagubici i širom Homolja – nagoveštava da je Olivera popularan izbor među građanima. Njen plan za očuvanje Homolja, kao i jačanje ekonomije opštine kroz razvoj turizma i organske poljoprivrede, pobudio je nadu i oduševljenje kod mnogih ljudi.

U ovom kritičnom trenutku, kada Žagubica mora da se suoči sa svojom prošlošću i izgradi novu i zdraviju budućnost, Olivera Pauljeskić predstavlja nadu i pozitivnu promenu.

Olivera Pauljeskić – diplomirani hemičar i najuglednija građanka Žagubice

Olivera Pauljeskić, jedna od najuglednijih javnih ličnosti u opštini Žagubica, postala je glavna moguća kandidatkinja za predsednicu opštine nakon dugogodišnjeg rada i izvanrednih dostignuća u svom poslu. Ona je prepoznata u celoj opštini kao žena sa strašću i predanošću u ostvarivanju ciljeva koji su u najboljem interesu građana.

Olivera Pauljeskić je poznata po svom istraživačkom radu, i njeni radovi o lokalnoj istoriji su veoma cenjeni u opštini. Ona je takođe radila na projektima koji su pomogli poboljšanju uslova života građana, posebno onih koji žive u ruralnim područjima. Njene inicijative su pomogle da se izgrade putevi, vodovodne i kanalizacione mreže, kao i da se poboljšaju uslovi za poljoprivredu.

Njeni kvaliteti i njen angažman su prepoznati od strane mnogih građana opštine Žagubica. Mnogi se sećaju njenog rada u lokalnoj zajednici, a njeni doprinosi su vidljivi u brojnim projektima koje je uspešno vodila. Olivera je posvećena svom poslu i ima reputaciju poštenog i predanog radnika.

Mnogi građani opštine veruju da će Olivera Pauljeskić biti sjajan izbor za novu predsednicu opštine. Njeni kvaliteti, rad i predanost su odlična preporuka, a njen fokus na poboljšanju uslova života građana će biti velika prednost.

Olivera Pauljeskić, iako do sada nije bila na samom čelu opštine, dokazala se kao izuzetno brižna osoba prema ljudima iz Žagubice. U njenom delovanju ogleda se iskrena briga za zajednicu, pa su se tako njeni sugrađani neretko oslanjali na njenu pomoć.

Jedan od primera njenog humanog delovanja jeste pružanje pomoći starijim i nemoćnim sugrađanima koji su živeli sami i bili uskraćeni za neophodnu negu i podršku. Olja, kako je odmila zovu sugrađani, organizovala je grupu volontera koji su redovno posećivali ove ljude i pružali im neophodnu pomoć u kući, dostavljali hranu i lekove i pomagali u drugim svakodnevnim aktivnostima.

Drugi primer njene humanosti i posvećenosti lokalnoj zajednici odnosi se na decu iz socijalno ugroženih porodica kojima je obezbedila neophodna sredstva za školovanje i druge potrebe. Uz to, organizovala je brojne kulturne manifestacije i radionice za decu, sa ciljem da im pruži dodatne mogućnosti za sticanje znanja i veština.

Takođe, Olja se istakla i u podršci poljoprivrednicima i malim preduzetnicima u opštini, sa naglaskom na organsku poljoprivredu i permakulturu. Organizovala je nekoliko edukativnih programa o modernim poljoprivrednim tehnikama, tehnologijama i subvencijama, što je doprinelo povećanju ekološkog kvaliteta useva, kao i unapređenju poslovanja malih preduzeća.

Sve ove aktivnosti su samo neki od primera Oliverine posvećenosti zajednici i njenog napora da poboljša kvalitet života ljudi u Žagubici. Njen rad i zalaganje za dobrobit lokalne zajednice već su prepoznati od strane njenih sugrađana, pa nema sumnje da će i u ulozi predsednice opštine Žagubica nastaviti da se bori za bolju budućnost svojih sugrađana.

Uz podršku lokalne zajednice, Olivera Pauljeskić pokrenula je i realizovala sledeće aktivnosti u okviru opštine Žagubica:

  • Organizacija besplatnih radionica za decu sa poteškoćama u razvoju, čime je pružila podršku roditeljima i podstakla inkluziju dece sa posebnim potrebama u društvo.
  • Izgradnja nove sportske sale u srednjoj školi, koja je omogućila uslovi za veći broj aktivnosti učenika i poboljšala kvalitet obrazovanja u ovoj ustanovi.
  • Pokretanje akcije “Čisto selo”, koja je imala za cilj da se podigne svest građana o značaju očuvanja životne sredine i da se podstakne zajednička akcija čišćenja lokalne zajednice.
  • Uspostavljanje saradnje sa stručnjacima iz oblasti turizma, kako bi se unapredio turistički potencijal opštine i otvorila nova radna mesta za lokalno stanovništvo.
  • Pokretanje programa podrške za mlade preduzetnike, kroz koji su dobili mentorstvo, finansijsku podršku i prostorije za rad, čime su se stvorili uslovi za razvoj lokalne privrede i smanjenje nezaposlenosti u opštini.
  • Učestvovanje u akcijama prikupljanja humanitarne pomoći i organizovanje koncerta za pomoć najugroženijim porodicama u opštini, čime je pokazala svoju solidarnost i empatiju prema onima kojima je pomoć potrebna.
  • Povećanje budžeta za socijalnu zaštitu i podršku najugroženijim kategorijama stanovništva, kao što su stariji, invalidi i samohrani roditelji.
  • Uspostavljanje sistema subvencija za uvođenje novih tehnologija u poljoprivrednu proizvodnju, čime se podstaklo unapređenje poljoprivrede i smanjila zavisnost od uvoza hrane.
  • Pokretanje programa edukacije i podrške za žene preduzetnice, čime je podstakla razvoj ženskog preduzetništva u opštini.

Uprkos pokušajima da se spreči rast popularnosti Olivere Pauljeskić među građanima Žagubice, plakati i natpisi “Olja je bolja!” su se pojavili na društvenim mrežama. Međutim, nedavno se desilo da je plakat u mestu, postavljen od strane anonimnih građana koji podržavaju Pauljeskićin rad, preko noći bio uništen i pocepan. Ipak na društvenim mrežama sve je više digitalnih poruka podrške Oliveri.

(Tpknews.com/D.I.)

PROČITAJ I

14 Komentari

  1. Форсирате Арсићеву миљеницу, жену која живи од политике. На основу политике добила посао у тржишној инспекцији. Наш крај има доста стручнијих жена, мајки, бака. Жена које су својим радом доста постигле у нашем крају.

  2. Olja je sigurno bolja od ovog magarca, kriminalca i kupler majstora. Obrukao je celo Homolje, ne trezni se, njegova banda tuče i zastrašuje ljude, korumpiran od strane rudarske firme.

  3. Ako je ona Arsićeva miljenica onda je ista propalica kao i on. Po sistemu sjaše Kurta a uzjaše Murta a teško narodu.

    1. Тешко је о свему томе писати, остати џентлмен. Покушаћу редом. Код Слобе била демократија. Радикали били у коалицији на републичком нивоу. Тада Оливера добије место тржишног инспектора. То су информације из тог периода. Арсић преузима радикале. Доводи из Владичиног Хана другу Оливеру, радикали говорили о томе да је добра са оним буздованом из Лесковца… Када Арсић преузима град Пожаревац, обе Оливере поставља за начелнике инспекције, једну доводи у Пожаревац, градска инспекција, другу у републичку тржишну инспекцију.
      Нажалост обе су жртве манипулације тих радикала. Ништа лично, само истинит поглед на дешавања.

  4. Ne poznajem dotičnu, niti me zanima, ali samo članstvo u radikalnoj-naprednoj-bagri Av diktatora govori sve, svi su paćenici, klimoglavci sulude dekstruktivne politike ,,prvorođenog,,

  5. I TREBA DA SMENE TOG KRIMINALCA.I U KUČEVU CE VALJDA DA SMENE KRIMINALNU BAGRU NA ČELU SA ČOVEKOM IZ SENKE ACOM PERIŠIĆEM ZVANI MILOGORAC KOJI JE POSTAVIO NA MESTO PREDSEDNIKA OPŠTINE IVANA HOTELSKOG PIJANDURU KOME JE JEDINI CILJ U ŽIVOTU DA KRADE I DA SE ŠVALERIŠE.

  6. MORE,SPREMA SE I ŠUT U DU*E I SMENA POVERENIKA SNS KUČEVA NOVICE JANOŠEVIĆA KOGA ZOVU VEPAR INAČE KUMA ACE PERIŠIĆA.ONO ŠTO SU ONI URADILI TREBA IH OSUDITI NA DOŽIVOTNE ROBIJE.ZAVILI SU KUČEVO U CRNO.

  7. Ma koji vas Janosevic, on je mala maca za Safeta, jer Safet oma zna dubije ako mu neko smeta i da ga sece, kako je sam rekao. To znaci da sem Velje Nevolje jos ima na vlasti Vucicevi pajtosi koji bi od nas da prave cevape.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker