Udruženje PUŽ pomoć ugroženim životinjama iz Velikog Gradišta primio Povelju „Kapetan Miša Anastasijević“

Priznanje “Kapetan Miša Anastasijević”, koje se dodeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate u toku jedne kalendarske godine uručeno je udruženju PUŽ pomoć ugroženim životinjama VelGradište.

Udruženje PUŽ imali su veliku čast da prime Povelju “Kapetan Miša Anastasijević” jer samim tim sav njihov rad napokon je dobio na značaju.

Povodom primljene Povelje iz udruženja PUŽ su poručili: – Hvala jako smo ponosni! A vi zovite šintare i dalje… umesto da pomognete vi se samo žalite… POKRENITE se već jednom, kao što mi to radimo… gde ste ljubitelji životinja da nam pomognete, a ne samo da nam javljate gde je koji pas… od čega vas je strah… da se nezamerite sa nekim ili šta je problem… mi smo samo troje sa 150 pasa… gde ste vi??? Opština raspisala konkurs za šinteraje… da li želi te stvarno da vam opet dođu??? sklonite svoje pse sa ulice već jednom i budite savesni! Hvala ostalima koji pomažu tim jadnim dušama! – poručuju iz udruženja PUŽ.

I dodaju: – Naši sledeći koraci će biti prijavljivanje zlostavljača životinja… to znači krivične prijave i policija je obaveštena o tome. Dosta je bilo! Ima ljudi koji vole životinje, naše udruženje ima dosta članova da pokrene ovo sve – rkli su iz ovog udruženja.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker