PANIKA U SNS-u: Ako ode Stefanović ide i Vučić?

U Srpskoj naprednoj stranci zavladala je opšta panika! Naime, svima je jasno da je Nebojša Stefanović što se SNS-a i politike tiče – prošlost, odnosno da će biti isključen iz stranke i izbačen iz Vlade Srbije. Ali panika nije nastupila zbog eventualnog odgovora doktora Nebojše.

Screenshot

Jasno je svima, Nebojša Stefanović ne sme reč da kaže u svoju odbranu, a kamoli da napadne Vučića koji mu je sve ovo priredio. Pa, zasto je onda frka?

Frka je nastupila kada se na jednom od odbora, jedan od članova javio za reč i rekao da je odluka za izbacivanje Stefanovića pogrešna, jer ako ode Stefanović ide i Vučić. Taj član je sve prisutne podsetio na Vučićevo javno obećanje dato 16. decembra 2018. da će Stefanović otići kad on ode! Pošto predsednik nikad ne laže i uvek ispuni sve što obeća, jedina mogućnost je da ako iz stranke ode Nebojša sa njim zajedno ode i Aleksandar!

Screenshot

Ne znamo šta se desilo sa članom koji je ovako diskutovao, ali se zaista postavlja pitanje da li će Aleksandar Vučić održati obećanje ili će prvi put slagati?

Dobro, nije baš prvi put. Slagao je i kad je rekao da će u Srbiji Mubadala graditi fabriku čipova i uložiti četiri milijarde evra. Slagao je i kad je rekao da će arapski investitor u Beograd na vodi uložiti 3,5 milijardi za četiri godine. I kad je rekao da će finska Sisa proizvoditi kamione u Fapu, i kad je rekao da će Mercedes proizvoditi autobuse u Ikarbusu, i da ćemo praviti delove za Boing i još nekoliko stotina puta.

Tako da nadalje verujemo da ćete uživati. Ili plakati kad još jednom shvatite ko upravlja ovom državom.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker