AKCIJA POLICIJE I BIA: Palo 10 pripadnika organizovane kriminalne grupe, drogu skrivali u Požarevcu, Sivcu i Bačkoj Topoli (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal uhapsili su 10 osoba osumnjičenih da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Foto: Screenshot

Osumnjičeni se terete da su se kao pripadnici organizovane kriminalne grupe u dužem vremenskom periodu bavili prodajom opojnih droga na teritoriji Republike Srbije. U prethodnom periodu zaplenjeno je više od 85 kilograma marihuane, 20 kilograma amfetamina, više od 500 grama kokaina, eksplozivna naprava, pištolj kao i drugi predmeti.

U nastavku zajedničkog rada pripadnika MUP-a, BIA i Tužilaštva za organizovani kriminal usledila je akcija kada su uhapšeni M. K. (1988), osumnjičeni da je organizator ove kriminalne grupe, V. M. (1982), B. T. (1977), M. Đ. (1988), V. N. (1988), V. T. (1978), M. S. (1985), P. P. (1983), V. Ž. (1978) i B. B. (1975), dok se za jednom osobom traga.

U ovoj akciji pretresom stanova i drugih prostorija na 23 lokacije u Sivcu, Bačkoj Topoli i Požarevcu koje su koristili pripadnici ove organizovane kriminalne grupe, oduzeta je izvesna količina narkotika, više od dva miliona dinara, pištolj i nekoliko vozila.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker