ZABRANA VESELJA U POŽAREVCU: Gradski štab za vanredne situacije uvodi nova ograničenja

Dok svakodnevno beležimo ogromne brojeve novozaraženih koronavirusom, kako saznaje TPKNEWS, Grad Požarevac ima u planu da od 1. oktobra uvede dve najnepopularnije mere.

Pojedine lokalne samouprave u Srbiji su se odlučile, dok čekaju nove odluke Kriznog štaba o kovid propusnicama, da na teritoriji svojih gradova mere pooštre, a one se uglavnom odnose na broj okupljenih.

Požarevački gradski štab za vanredne situacije, pored postojećih mera koje je propisala država, planira da uvede još dve mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa – da se zabrani emitovanje žive muzike u periodu od 23 do 06 sati i da se rad svih objekata u kojima se organizuju javna okupljanja ograniči do 21 sat.

Razlog uvođenja ovih novih ograničenja, je pogoršana epidemijska situacija u protekle četiri nedelje i nepovoljne prognoze.

Kako saznaje TPKNEWS, Štab za vanredne situacije grada Požarevca doneće i odluku da se na teritoriji Požarevca odlažu sve javne manifestacije i sva druga javna okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru do poboljšanja epidemiološke situacije.

Takođe, obavezovaće se pravna lica i preduzetnici koji organizuju javna okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru na striktno i dosledno poštovanje mera koje su određene Uredbom grada o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Čisto sumnjam da je nekom danas do veselja, prošla su ta lepa vremena. Pritisak sa svih strana i epidemija i mafijaška vlast, boga mi sve se po malo nakupilo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker