EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Stižu fantomski glasači u Kučevu, Petrovcu, Gradištu, Golupcu i Žagubici iz Požarevca i Majdanpeka

Zadatak fantomskih glasača je spas Srpske napredne stranke odnosno krimi kartelske vlasti u Braničevskom okrugu od gubitka izbora.

Foto: Ilustracija/Schutterstock

Šta to znači? Da li je na pomolu teška izborna krađa? Ne bi bilo pod krimi naprednjačkom vlašću prvi put da se krade na izborima ili da malo ublažimo tu reč pa da kažemo da se uz nepravilnosti utiče na rezultat izbora i menja volja birača.

Putem portala eUprava, svi građani mogu besplatno da promene svoje podatke u biračkom spisku i to baš sada pred izbore.

Kako saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenih izvora iz radikalskog i naprednjačkog tabora, s obzirom da u Majdanpeku nisu raspisani lokalni izbori u organizaciji Srpske napredne stranke iz susednog Majdanpeka postoje najave da se priprema prebacivanje 300 fantomskih glasača iz Majdanpeka na fiktivne adrese u Kučevu, dok u Petrovcu na Mlavi 800, Velikom Gradištu 400, Golupcu 500 i Žagubici 350 fantomskih glasača će doći iz Požarevca i Kostolca gde se takođe ne održavaju lokalni izbori za gradsku skupštinu.

Za prijavu prebivališta zahtev popunjava onaj ko se prijavljuje, da li će u policijskim stanicama u navedenim opštinama sve te zahteve prihvatili bez provere? Pitanje je na čije će adresi biti prijavljen toliko veliki broj ljudi? Da li neko od tih fantomskih glasača ima izvršna rešenja sudskog izvršetalja pa postoji mogućnost da vam izvršitelj bane na vrata i zapleni svu imovinu a da vi ni ne znate da imate stanara prijavljenog na vašoj adresi.

U navedenim opštinama se međusobno skoro svi poznaju i prosto je nemoguće da ne prepoznaju “uljeza” na glasačkom mestu ali kako saznati da je prijavljen na vašoj adresi?

Ako se otkriju takvi ilegalni stanari protiv njih se može podneti krivična prijava zbog zloupotreba prilikom prijave fiktivnog prebivališta. Policija takođe može da kazni lica koja imaju različite adrese u ličnoj karti, odnosno vozačkoj ili saobraćajnoj dozvoli.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Na izborima kada je SNS pobedio u Golupcu na adresu jedne žene ispostavilo se da je prijavljen nepoznati muškarac. Žena se blago reći bukvalno šlogiralla kada je videla birački spisak. Godinama se već služe lažima i prevarama jer znaju da na pošten način nikada ne bi dobili na izborima. Zato narode dobro otvori oči i proveri ko se sve vodi u vašim domaćinstvima. Razmislite da li vredi ponovo glasati lopuže, lažov i krimose

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker