VUČIĆ NA MITINGU U POŽAREVCU: Na sve uvrede upućene meni, odgovoriću mukotrpnim radom! (VIDEO)

Predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić optužio je večeras protivkandidate iz demokratske opozicije da hoće da izazovu nestabilnost i “makedonski scenario” u Srbiji, jer smatraju da će imati više uspeha “što više nemira i nereda izazovu”.

Foto: Dragan Kadić

Vučić je, na mitingu u Požarevcu, rekao da se ne uzbuđuje previše zbog svih “teških i ružnih reči” koje mu protivkandidati upućuju, ali da ga “ne brine njihova želja da nas vrate u prošlost, nego želja da izazovu nerede i nemire u Srbiji, hoće da se puca kao u Makedoniji”.

Ma koliko pretili i vikali, iznosili uvrede, ja im obećavam da neću dozvoliti da ugroze mir i spokoj vaše dece, poručio je Vučić, koji je za protivkandidate rekao da “nisu hrabri ljudi, koji su nečim zadužili zemlju”.

Na njihove uvrede odgovoriću radom, još težim i napornijim, mukotrpnim radom i rezultatima, naglasio je on.

Vučić je napomenuo da mu nije običaj da govori mnogo o pobedama Srbije na međunarodnoj sceni i da “uvek ćuti kad je uspeh”, ali da se u poslednjih nekoliko dana vidi da “ljudi iz celog sveta počinju da razumeju Srbiju i njenu poziciju”.

On je članstvo Srpske napredne stranke u Požarevcu pozvao da nemaju negativan odnos prema koalicionim partnerima – Socijalističkoj partiji Srbije, Pokretu socijalista, Srpskom pokretu obnove i ostalim, jer je sada potrebno da se ujedine oni koji hoće pristojnu i normalnu Srbiju.Vučić je poručio da očekuje pobedu u Požarevcu, “cilj je 90 odsto, kao i uvek”.

TPKNEWS/FoNet

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker