Sajam venčanja u Požarevcu

Agencija W&D iz Kragujevca organizovala je prvi dvodnevni Regionalni sajam venčanja u Kulturno-sportskom centru u Požarevcu.

Regionalni sajam venčanja

Na sajmu je učestvovalo oko 50 izlagača, koji su posetiocima predstavili svoje proizvode i usluge. Centralno mesto zauzimale su venčanice, koje je nudilo desetak butika iz isto toliko gradova, uz svu propratnu opremu za mlade. Nekoliko ugostitelja prikazalo je luksuzno postavljene stolove za goste, kao i meni koji bi se služio tokom slavlja. Ponudu su predstavile i fotografske radnje, cvećare i štamparije koje izrađuju pozivnice.

Svadbene torte

Osim venčanica, najveće interesovanje izazvale su i torte za mladence, napravljene od čokolade, lešnika, marcipana, na tri i više spratova. Usluge su reklamirale i agencije koje su nudile prevoz luksuznim vozilima za mladence i važnije goste. Bili su izloženi i raznorazni nakiti zlatarskih radnji, od vereničkog prstenja do burmi za venčanja, uz ogrlice, narukvice i minđuše. Reklamirali su se i preduzetnici koji izrađuju fontane od čokolade i šampanjca, voćne aranžmane, uz izvođenjeunutrašnjeg vatrometa.

Dekorisan sto za goste

Sudeći prema interesovanju koji je ovaj sajam izazvao u Požarevcu, postoje svi uslovi da se organizuje i naredne godine.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker