KRVAVI NAPAD U BEČU: Albanac nožem ubio jednog Poljaka a drugog teško ranio!

U bečkoj opštini Favoriten pred vikend došlo je do oružanog obračuna u kom je jedna osoba ubijena a jedna ranjena.

U sukobu je ubijen 34-godišnji Poljak, a njegov 37-godišnji zemljak je teško povređen, ali se nalazi izvan životne opasnosti. Osumnjičeni napadač Albanac nalazi se u begu.

Nešto posle ponoći u petak došlo je do svađe trojice muškaraca u jednom lokalu u Kvelen ulici ( Quellenstrasse). Prema izjavama svedoka svađa se veoma brzo rasplamsala i tada je još uvek nepoznati počinilac za koga tvrde da je Albanac izvukao nož i izbo dva Poljaka. Tridesetčetvorogodišnjak je preminuo 30 minuta nakon napada u kolima hitne pomoći. On je imao najmanje pet uboda, dok je njegov 37-godišnji sunarodnik sa teškim telesnim povredama zbrinut u bolnici.

Osumnjičeni počinilac se nalazi u bekstvu. Na zidu zgrade, u kojoj se nalazi pomenuti lokal uočljivi su tragovi krvi. Napadač je pobegao sa lica mesta i za njim se traga. Vlasnici lokala ujutro su nastavili sa radom odbijajući da daju bilo kakve izjave o tragičnom događaju koji se odigrao u njihovom baru.

„Policija je uz pomoć svedoka identifikovala počinioca“, naglasio je portparol policije Patrik Majerhof.
Inspektori su izvršili pretres stana u bečkoj opštini Floridsdorf , na adresi na kojoj je bio prijavljen pomenuti Albanac, ali je stan već bio prazan. „ Dalja istraga će se bazirati na na sakupljanju informacija sa obližnjih video nadzora“, rekao je Majerhof. Motiv svađe je i dalje nepoznat.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker