UHAPŠEN POŽAREVLJANIN: Ponapijali se, pa je na smrt pretukao čoveka metalnom šipkom

T.L. (51) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je u četvrtak, 24. januara, u popodnevnim satima, ubio Živoslava Živojinovića (60), tako što ga je na smrt pretukao metalnom šipkom.

Krv kod ulaza u baraku

Kako je saopštila požarevačka policija, pretučeni je podlegao povredama na licu mesta. Ovom zločinu prethodila je svađa osumnjičenog i njegove žrtve, koja je prerasla u tuču, a onda i u zločin.

Baraka u kojoj se desilo ubistvo

Sve se odigralo u starim barakama u blizini ciglane, u Ulici Bože Dimitrijevića. U tim barakama niko više ne živi i jedini stanar bio je Živoslav. Komšije kažu da je bio miran čovek, penzioner, ali da je voleo da popije. Pretpostavlja se da je do svađe i ubistva došlo upravo zbog alkohola. Kod ulaznih vrata barake videla se veća količina krvi. Unutra je mnoštvo starih stvari, iz čega se vidi da je Živoslav živeo u veoma teškim uslovima.

Soba pokojnog Živoslava

Neke komšije kažu da je ovde živeo sam, a da negde ima suprugu i sina, dok mu je drugi sin preminuo. – Viđali smo Živoslava ponekad. Bio je miran, nije nikog dirao. Zato nam je čudno i baš smo se iznenadili kad smo čuli da ga je neko ubio – kazale su komšije. Posle hapšenja, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. Po isteku zadržavanja, biće predat višem javnom tužiocu, a onda će se odlučivati da li će protiv njega biti određen pritvor. Pretpostavlja se da hoće, jer se radi o ubistvu, krivičnom delu za koje je prevdviđena kazna od 5 do 15 godina zatvora.

MOTIV

Razlog ovog ubistva još uvek nije poznat. Prema izvoru bliskom istrazi, osumnjičeni je negirao da ga je počinio. Da je delo za koje se on sumnjiči okvalifikovano kao teško ubistvo, sledovala bi mu kazna do 30 i 40 godina zatvora.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker