OD BACAČA CEPANICA DO MILIONERA: Milogorac zavodi red i disciplinu među Vlasima u Kučevu!

Aleksandar Perišić-Milogorac, prvi posao i radni odnos zasnovao je u ŠIK Kučevo na radnom mestu bacač cepanica u drobilicu. Posle par meseci rada daje otkaz i zasniva novi radni odnos kao fizički radnik u T.P. Zvižd na mesto raznosača gajbica. Pošto mu ni to radno mesto nije odgovaralo a i često se sukobljavao sa ostalim radnicima, dobija otkaz.

Aleksandar Perisić-Milogorac/Foto: Privatna arhiva

Sa namerom da što brže dođe do velikog novca bez prolivanja uzaludnog znoja, upušta se i ulazi u svet kriminala radeći neke prljave poslove za poznate u to vreme beogradske kriminalne grupe. Trgovina automobila i falsifikovanje saobraćajnih dozvola u to vreme je bio unosan posao a samim tim i prioritet u njegovim nezakonitim poslovima pa je zbog učinjenih krivičnih dela bio i hapšen. Posle puštanja iz pritvora dolazi u sukob sa klanom iz Beograda, navodno, zbog “pevanja”u Policiji pa mu je bačena bomba na automobil.

Pošto je bio u stalnom kontaktu i poslovnim kombinacijama sa ljudima iz kriminalnog miljea gde se prao ogroman novac na različite načine, kupuje hotel u Kučevu, novcem kriminalnog beogradskog klana. Da bi taj novac vratio preko svojih kriminalnih veza uspeva da preko, u to vreme moćne političke stranke, dobije kredit od Države u vrednosti od oko 400.000 evra. Sav taj novac je podigao i oprao preko određenih firmi fiktivnim ugovorima i dokumentacijom. Deo tog novca je dao ljudima iz stranke koja mu je omogućila da dobije kredit a ostatak novca je zadržao za sebe i vratio “oprani” a pozajmljeni novac od kriminalaca.

Onog dana kada je postao vlasnik hotela počele su da se održavaju različite žurke, proslave i slave. Zanimljivo je i to da je na njegovim slavama najčešći gost bio surčinac Milan Naradžić zvani Limun.

Kako bi sačuvao a i uvećao svoje bogatstvo učlanjuje se prvo u SPS pa posle prelazi u SNS. Sa dolaskom na mesto predsednika opštine i predsednika OOSNS sa kumom Novicom Janoševićem dogovara veoma unosne kombinacije. S obzirom da i za letnje i za zimske pripreme dolazi veliki broj fudbalskih klubova kum Novica je Perišiću obezbedio i odobrio da može da koristi sportsku salu i halu, sva tri fudbalska terena kada poželi i to besplatno. Struja koja se noću trošila za reflektore za osvetljavanje terena, koja se i dalje troši, plaća opština, dok poznata manifestacija Homoljski motivi je posebna priča. Pošto veliki broj gostiju poseti ovu manifestaciju, kumovi Novica i Perišić su se dogovorili da svi Novicini prijatelji i gosti ručaju u hotelu, a da će kum Perišić sve to fakturisati i ispostaviti račun opštini. I naravno, tu se realizuje i dogovor kumova da se kao prvo cena hrane i pića drastično uveća kao i brojno stanje gostiju pa kada na ručak dođe 200 gostiju fakturiše se za 400.

Kada je kum Novica postavljen na mesto predsednika N.S. Vlaha, na mesto predsednika opštine umesto Novice je izabrana Slavica Bulutić koja nije bila po volji Perišića jer se “drznula” da kaže Perišiću da više neće moći da koristi besplatno fudbalske terene. Od tog časa Perišić redovno komunicira sa Jokićem koordinatorom za Braničevski okrug, počinje intezivno da se druži i sastaje, gde je pao dogovor da smene Slavicu Bulutić. Jokić dolazi u Kučevo i na prvom sastanku OOSNS smenjuju je, a na mesto predsednika glasanjem članova OOSNS postavljen je Vladimir Stojanović.

Pošto je i Vladimir predočio Perišiću da će morati da plaća korišćenje terena, Perišić opet zove Jokića na dogovor kako da sklone Vladimira sa mesta predsednika opštine. Kako su se bližili izbori, Jokić i Perišic su se dogovorili da on okupi u hotelu dijasporu na zajednički ručak gde će Jokić da prenese organima stranke da je Perišić mnogo uradio za stranku i da će biti postavljen za koordinatora za dijasporu, što se kasnije i dogodilo, odnosno, Perišić je kasnije i postavljen za koordinatora za dijasporu za Braničevski okrug.

Kada je postavljen za koordinatora Perišić je umislio da je jači i od same Države i da je Kučevo od tog momenta njegovo i da će on postaviti svoje ljude od predsednika opštine pa nadalje, što se kasnije i dogodilo.

Posle održanih parlamentarnih i lokalnih izbora Perišić sa svojim pajtosima vrši ogroman pritisak na odbornike preteći im batinama i ucenjujući ih da će izgubiti posao i da moraju na konstitutivnoj sednici da glasaju za novog predsednika opštine Kučevo tj. za njegovog kandidata. Na toj sednici koja je bila zakazana za 21 a održana 17 avgusta na kojoj je prisustvovalo pola odbornika i to oni koji su se priklonili Perišiću dešavaju se veoma čudne stvari, do tada nezapamćene u Kučevu.

U zgradu S.O. Kučevo upaduju nabildovani i kratko ošišani tipovi u crnim majicama na kojima je pisalo” Kobre” i izbacuju iz zgrade sve zaposlene u Opštinskoj upravi. Tadašnji još uvek predsednik, Vladimir Stojanović, poziva načelnika P.S. Kučevo da bi kasnije i otišao do njega da mu objasni kakav problem imaju on i zaposleni u Opštinskoj upravi i da bi trebalo da se nešto preduzme po tom pitanju, da se brine za bezbednost svih zaposlenih u Opštinskoj upravi i da bi policija trebala da interveniše i izbaci iz zgrade paravojnu formaciju koju je Perišić angažovao. Posle razgovora sa načelnikom P.S. Kučevo, Vladimir Stojanović je očekivao brzu reakciju policije, ali se to nije dogodilo. S obzirom da policija nije smela da interveniše iz razloga samo njima znanih, Perišićeva paravojna formacija je zaposela sve ulaze u zgradu Opštinske uprave i po njegovom nalogu i spisku pustili su u zgradu samo odbornike koji su se priklonili njemu kako bi održali konstitutivnu sednicu.

Na toj sednici je izglasan i postavljen za predsednika opštine Ivan Rajičić (Perišićev kandidat). Posle postavljanja Perišićevog kandidata za predsednika opštine, dalje sve je bilo lako, jer je posle toga Perišić podelio funkcije svojim poslušnicima, kumovima, rođacima i od tog dana opština postaje Perišićeva privatna prćija. Sva dugovanja za korišćenje fudbalskih terena, dugovanja prema JKP, Elektrodistribuciji, nikada nije izmirio, niti će izmiriti.

I na kraju, sve fudbalske ekipe i selekcije koje su dolazile a i koje dolaze na pripreme plaćaju Perišiću u kešu tj. parama na ruke a ne preko računa kako bi izbegao porez i sakrio uvid u pravo stanje i broj prisutnih na evidenciji u hotelu. Tim postupkom je ukrao tj. utajio ogroman porez Državi Srbiji.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

55 Komentari

  1. E ovo su ti uspešni biznismeni iza kojih stoji Vučić, ovaj lik sam kaže da iza njega stoji Andrej i da mu niko ništa ne može.

    1. Tipično crnogorski, aj ti prvi a ja ću da ti čuvam leđa, umesto da se sam kandiduje za predsednika on je gurnuo ovog smotanog Raičića pa ako krene nešto po zlu bolje ti robijaj, ja nisam kriv. Obična kukavica je ovaj Perišić.

  2. Trenutno je najveći dužnik u Kučevu. Sve mu je pod hipotekom. Naučio je par fraza od beogradskih mangupa a onda ih valja seljacima u Kučevu. Da je ova država normalna bio bi već u zatvoru zbog utaje poreza i raznih prevara.

  3. Zamislite, Perisic i Janosevic se okumili. Ako se dobro secam Karadjordje i Vujica su takodje bili kumovi?. Dva Lucifera iz Sns koje narod u Kucevu ne moze da smisli.

  4. Veliko BRAVO za TPK NEWS! Isterali ste “međeda” na čistinu. Neka sada vidi narod ko je kriv za lošu situaciju u Kučevu i kod koga se okuplja šljam iz cele Srbije i Crne Gore

  5. Javna je tajna da je renovirao hotel od narodnih para ceo opštinski budžet je opredeljen samo za njega,ušao je u velike dugove i sad se vadi.

  6. Gde su kučevački “žestoki momci”? Zašto su dozvolili ovom Crnogorcu da zagospodari varošicom? Jedan iz stare garde, konobariše kod ovog dođoša…

  7. Jel on postavlja sve predsednike opština u Braničevskom okrugu? Ovaj naš kukavac iz Petrovca kad mu čuje glas počne da se trese ko prut.

  8. Sve tačno, realno i jasno, za pismene. Nažalost u opštini Kučevo glasaju tupavi i bedni kako bi ovaj krimi klan ostao, do istrebljenja svih normalnih

    1. Jadne li države u kojoj se ovakvi likovi pitaju za nešto. Na proleće se održavaju predsednički izbori, pamet u glavu, budemo li uspeli da skinemo glavnog diktatora eto nama slobode.

  9. Zašto se nije kandidovao za predsednika opštine pa da vidimo koliko bi glasova dobio. Ovo đubre od čoveka je uništio SNS u Kučevu

  10. Radite svakodnevnu kampanju protiv Vučiča recite komšijama, rođacima, prijateljima ko je omogućio ovakvim tipovima da vladaju poput ovih debila Perišića, Janoševića i njim ličnima, delite ovakve tekstove pp svim društvenim mrežama. DO OSLOBOĐENJA!

  11. Jedna ispravka, cepanice je bacao samo pola sata jer je bio tolko glup da se kolovođa uplašio da ne upadne u sekačicu pa su ga iposle prebacili da pakuje daske.

  12. Kod Perišića kući su se presvlacili zestoki istetovirani momci koji su obezbedjivali mafijasku skupstinu na kojoj je izabran mafijaški predsednik Ivan Rajčić

  13. Aco Perisic najbolji drug brace Bojovic. Samo je on za njih boranija. On je na nivou njegovog Crnogorca Ace Jokica. Prostaci i habadahije.

  14. Treba reći NE ovakvim ološima,ko su oni da odlučuju o nama za sve je kriv Vučić on im je omogućio da ovo rade. STOP DIKTATURI.

    1. Perišić je povezan sa crnogorskom mafijom. Ima ih svuda po Evropi. Centrala je u Frankfurtu i Nikšiću. Šta čeka Vulin? Hapsi to!

  15. Ovaj smesni mafijas je nekada krao banane iz prodavnice. Ljudi zar ne vidite da Vucic tera sprdnju sa narodom kad postavlja ovakve debile za kordinatore Sns

  16. Aca Karatista je izvrsio okupaciju opstine Kucevo i unistio Srpsku naprednu stranku. Nikada vise Vucic nece dobiti izbore u Kucevu jer je dopustio da mu barabe upravljaju opstinom na celu sa Acom karatistom i Janosem

  17. Ovaj seljober ima višemilionske dugove za struju i komunalije. Ko zna koliko iznose dugovi za porez a Vucic ga postavio da koordinira sa inostranstvom. SNS u Kučevu neće ni cenzus da prođe zbog ovakvih kao Milogorac, njegov kum Nole, smotani Rajcic, Mikic i Kecman

  18. Bravo za tekst! Pravo u centar. Sve je potonulo u Kucevu od kada je ovaj vlast. Zauzeo je pola grada u nikome nista ne placa.

  19. Napravio je od Kučeva mafijašku opštinu, narod se više ne oseća bezbedno, policija se zavukla u mišiju rupu ne smeju jadnici ni da pisnu od njega, sudije i inspektori ćute, predsednik opštine svako jutro svraća po radne zadatke kod njega, katastrofa!!!

  20. Opštinari se kod Ace Karatiste smenjuju jedan po jedan predavajući raport i primajući radne zadatke od njega. Jako je bedno gledati ih kako po deset puta dnevno sa rokovnicima pod mišku odlaze u hotel Rudnik. Bedno da bednije ne moze biti. Napredna stranka je završila karijeru u Kučevu iako opština već 27 godina podržava Vučića. Posle ovoga što je urađeno u avgustu prošle godine, neće više niko da čuje za Vučića.

  21. Meni se sviđaju i Milogorac i Balavi, baš su lepi i jedan i drugi imaju pravu krimofacu, kao da su stvoreni za zabelu.

  22. Zašto direktor komunalnog ne iznese javno koliki dug ima hotel za vodu i komunalije, protiv običnih građana su podnete krivične prijave zbog neplaćenih računa, preti im se zaplenom imovine a on godinama ne plaća nikakve račune.

    1. Milogorac duguje svim javnim preduzećima u Kučevu i to milionske iznose. Niko od direktora ne sme da mu dostavi račun jer bi momentalno bio smenjen. Sigurna sam da ne plaća ni porez na imovinu. Dok drugi građani plaćaju sve do zadnjeg dinara on se busa po Kučevu sa automobilima, motorima i izigrava velikog gazdu a sa druge strane nema zašta da ga pas ujede. Privilegovan je do maksimuma ali ne zadugo

  23. Nekada su u Kučevu glavne tabadžije bili: Kuce, Krcko, Cikutar, pokojni Krle, pokojni Srećko… Preživeli su sada u šestoj, a neki i u sedmoj deceniji života, a ovi mlađi Kučevljani su dozvolili dođošu da bude gazda Kučeva.

  24. Ovaj veliki gazda placa konobare od 15000 do 18000 mesecno. Ne placa struju, porez i komunalije. Postavio je svoje ljude u opstini u preko njih nemilice krade. Moze da stoji Vucic i Andrej zajedno ali ima onaj gore koji sve ovo gleda i resava po pravdi Bozijoj i to dosta brzo.

  25. Ovaj je najomraženiji lik u Kučevu. Zbog njega su ljudi u Kučevu poceli masovno da mrze Srpsku naprednu stranku i Vučića jer se hvali da mu Andrej Vučić dolazi u hotel svake nedelje a niko ga još nije video

  26. Moj prvi komentar: Izuzetno dobro ste ovo objavili, samo napomena da u Kučevu i okolini žive zajedno i složno i Vlasi i Srbi… ja sam vlah, ali smo svi mi zajedno ugroženi od ovakvih ljudi. Dođoši diriguju našim Kučevom, bez obzira koje smo nacionalnosti, Vlaške, Srpske, mi smo tu rođeni i živeli smo zajedno!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker