ITALIJANSKA POLICIJA NA NOGAMA ZBOG IGORA: Otkriveno ko je misteriozna žena kod koje su psi pronašli tragove krvi! (VIDEO)

Pored saslušanja najbližih članova porodice, italijanska policija veruje da će psihološki profil ubice pomoći u njegovom lociranju u močvari, a potom i hapšenju.

Italijanska policija angažovala je psihologa koji bi trebalo da napravi psihološki profil Igora Vaclavića, Srbina osumnjičenog za dva ubistva, koji se već tri nedelje krije u šumama između Bolonje i Ferare.

Kako navode italijanski mediji, policija smatra da bi pravljenje njegovog profila olakšalo pronalaženje begunca.
– Psiholog će posebno obratiti pažnju na ranije izveštaje i istražiti njegovu prošlost – preneli su mediji saznanja iz istrage.

Tri nedelje u bekstvu

Podsetimo, Vaclavić, koji ima i drugo ime Norbert Feher, već tri nedelje beži od policije.
– Poslat je zahtev srpskim kolegama kako bi pomogli u rešavanju misterije dva imena koja brutalni ubica koristi. Zbog tajnosti istrage o ovome neće biti saopšteno više detalja – pišu mediji.

Kao što smo ranije pisali, očekuje se dolazak italijanske policije u Suboticu, gde živi Vaclavićeva porodica.

Pomoć ljubavnice

– Trebalo bi da budu saslušani njegova majka, dve sestre i brat. Prema informacijama do kojih se do sada došlo saslušanjima njemu bliskih ljudi, u bekstvu je najverovatnije učestvovala žena – preneli su mediji izjave čelnika policije.

Misteriozna žena koja živi na farmi u blizini Bolonje je Rumunka s kojom je Vaclavić bio u vezi.

– Psi tragači su namirisali tragove njegove krvi u blizini njene farme. Policija kontroliše apoteke jer je poznato da je Vaclavić ranjen, kako bi se utvrdilo da li je kupovao gazu i sredstva za dezinfekciju – navode italijanske kolege.

NINDŽA RATNIK, USAMLJENI VUK

Igor Vaclavić italijanskoj policiji poznat je i kao Ezekjel Norbert Feher. Prema navodima italijanskih medija, prvi put je hapšen 2007, kad je opljačkao farmu obučen kao nindža, sa lukom i strelom i nožem zavezanim za butinu. Nosi nadimke „Igor Rus“, „ruski Rambo“ i „usamljeni vuk“. Nakon izlaska iz zatvora trebalo je da bude proteran iz Italije, ali se to nije dogodilo i on je nastavio sa serijom pljački u okolini Ferare, ovog puta naoružan sekirom. Uhapšen je 2010, a iz zatvora je po drugi put izašao 2015. Od tada je s bandom ortaka iz zatvora ubio penzionera Pjera Luiđija Tartarija, zbog čega mu preti doživotna kazna.

TPKNEWS/Kurir/J. Ivić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker