ODRŽANA IZBORNA KONFERENCIJA: Dr Srećko Bosić na čelu požarevačkog SPS-a

U Požarevcu je prošlog petka održana Izborna konferencija Gradske organizacije Socijalističke partije Srbije. Konferenciji je od izabranih 141 prisustvovalo 139 delegata.

Foto: Promo

Gosti konferencije bili su Nikola Šainović, član predsedništva SPS-a i koordinator za Braničevski okrug, Aleksandar Antić, potpredsednik glavnog odbora SPS-a, dugogodišnji koalicioni partner Slobodan Živković iz Jedinstvene Srbije i predsednici Opštinskih organizacija Braničevskog okruga.

Nakon otvaranja Izborne konferencije i izbora radnih tela, prisutnima se obratio Nikola Šainović, član predsedništva SPS-a i koordinator za Braničevski okrug. Dosadašnji predsednik Slobodan Jović podneo je izveštaj o radu Gradske organizacije SPS-a u proteklom periodu. Usvojen je i program rada Gradske organizacije SPS-a za naredni period i doneta odluka o izboru 111 novih članova koji će činiti Gradski odbor SPS Požarevac.

Foto: Promo

Jednoglasno i uz saglasnost predsednika SPS-a Srbije Ivice Dačića za predsednika požarevačkih socijalista izabran je Primarijus dr Srećko Bosić.

Takođe, na konferenciji je dat predlog kandidata za najviše funkcije u SPS-u i izabrano26 delegata za predstojeći 11-ti Kongres SPS-a koji će se održati 17. decembra u Beogradu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker