OD NAREDNE GODINE: U golubačkoj, gradištanskoj i petrovačkoj opštini poskupljuje porez na imovinu za 110 odsto?!

U moru konstantnog rasta cena svakog dana, stanovnici Golupca, Velikog Gradišta i Petrovca na Mlavi će od naredne godine, kako nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, plaćati i uvećan porez na imovinu.

Foto: Ilustracija/Nportal

Po nezvaničnim saznanjima Insajdera Mileta Sove, trenutna vladajuća većina SNS u opštinama Golupca, Velikog Gradišta i Petrovca na Mlavi, gotovo je sigurna da ostaje na vlasti posle lokalnih izbora 17. decembra.

Samim tim, na poslednjem sastanku koji su vlastodržci održali daleko od očiju javnosti u navedenim opštinama, doneta je jednoglasna i neophodna odluka da se na prvom zasedanju Skupštine u ovim opštinama posle izbora u novoj-staroj garnituri usvoji odluka da se porez na imovinu uveća za neverovatnih 110 odsto u odnosu na odlazeću godinu.

Po rečima izvora Insajdera Mileta Sove iz redova naprednjaka, vlastodržci će ovu odluku za širu javnost pravdati da je ovo neverovatno poskupljenje poreza na imovinu u skladu sa visinom prometa nekretnina u prethodnoj godini i rastom cena.

Međutim, iza kulisa kako tvrdi izvor Insajdera Mileta Sove, činjenica je da od naredne godine navedene opštine moraju da poču sa isplatom privremeno odloženih rata svih kredita koje su uzimali na ime lokalne samouprave prethodnih godina?

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bolje da oni vrate pare koje su pokrali a ne da pune opštinske kase preko ledja naroda. Ovo treba javno objaviti po svim selima pre izbora da narod bude blagovremeno upozoren šta ga čeka ako opet glasa za ove propalice.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker