BRUTALNO IŽIVLJAVANJE: Pijani sinovi bahatih petrovačkih funkcionera SNS do iznemoglosti pretukli mladića (FOTO)

Danijela Đorđevića (25) iz Petrovca na Mlavi, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, napali su i naneli mu teše telesne povrede, pijani sinovi bahatih funkcionera SNS iz Petrovca na Mlavi.

Kako “TPKNEWS” saznaje, u nedelju ujutru oko 3:30 časova, Danijel Đorđević (25) vraćajući se kući iz grada sa devojkom i njenom drugaricom, svratili su do jednog lokala u centru Petrovca na Mlavi da naruče nešto da pojedu. 

Dok je Danijel čekao naručenu hranu, Nikola Đorđević (24), Božidar Vuksanović (23) i Dragan Marković koji su bili u vidnom alkoholisanom stanju, počeli su da mu dobacuju, da bi ga nakon toga Božidar Vuksanović pozvao da mu priđe jer ima nešto da mu kaže. Dok je Danijel prilazio Božidaru koji ga je pozvao, kukavički s leđa napao ga je Nikola udarivši ga pesnicom u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao preko Božidara i tada su počeli Nikola, Dragan i Božidar da ga udaraju pesnicama i nogama po glavi i telu. Danijel je nekako uspeo da se izvuče i istrči van iz lokala. Dok je Danijel bežao ka pešačkoj zoni, Nikola je jureći ga vikao “ima da te jurimo do kuće”. Danijel nije uspeo daleko da im odmakne, jer ga je Nikola ubrzo sustigao i ponovo pesnicom udario s leđa u glavu. Od zadobijenog udarca Danijel je pao na zemlju, i tada su Božidar i Nikola nastavili da ga šutiraju. U pomoć Danijelu koji je od zadobijenih udaraca izgubio svest, pritrčala je njegova devojka na koju je nasrnuo Božidar, koju je silovito odgurnuo u stranu zbog čega je ona pala na zemlju. 

Nikola Đorđević/Foto: Facebook

Kada su na kraju shvatili da je Danijel izgubio svest, ostavili su ga svog krvavog na zemlji, na pešačkoj zoni, udaljivši se nazivajući ga pogrdnim imenima.

Danijela su devojka i njena drugarica odvele do kuće koja se nalazi nedaleko od mesta gde su ga napali pijani sinovi bahatih funkcionera SNS iz Petrovca na Mlavi. Pozvale su odmah Danijelovog oca, koji je odmah odveo Danijela u petrovačku Opštu bolnicu.

Božidar Vuksanović/Foto: Facebook

Kako “TPKNEWS” saznaje od izvora iz policije, nakon prijavljenog incidenta policija je osumnjičene Nikolu Đorđevića (24), Božidara Vuksanovića (23) i Dragana Markovića uhapsila i odredila zadržavanje do 48 časova nakon čega su sva trojica pušteni na slobodu posle intervencije N.N. lica iz vrha petrovačkih naprednjaka.

Kako saznajemo od našeg izvora koji je upoznat sa celim slučajem, Biljana Mladenović majka Dragana Markovića koja je poznata zubarka u Petrovcu na Mlavi, angažovala je advokata iz Beograda koji će da brani trojicu batinaša.

Dragan Marković/Foto: Facebook

Inače, Nikola Đorđević (24) je 2014. godine, sa još trojicom drugara pretukao tamnoputog saigrača iz Gane Apiju Nairu Bizmarka! Nikola je tada zajedno sa svojim drugovima Igorom M. iz Kamenova i Petrovčanima Nebojšom V. i Miljanom P. sačekao ispred zgrade fudbalera i napao.

Ni nakon četri ipo godina za prebijanje igrača iz Gane Apiju Nairu Bizmarka niko nije osuđen.

TPKNEWS

PROČITAJ I

20 Komentari

  1. Nikola Đorđević je sumnjiv momak koji je požečjno da mu se izreknu vaspitne mere, ovo je krivično delo, pokušaj ubistva,.. Tužilac mora da pokrene postupak, u slulaju da bilo ko reaguje iz stranke SNS ili dr. imaće problema jer pravda mora da se dodeli i lično ću učestvovati da se i funkcioneri kazne ukoliko se budu mešali u tok istrage ili na bilo koji način zatsškaju ovaj slučaj, radi se o licima koji su povratnici u krivičnim delima.

    1. To je u redu što Vi kažete, ali obojica znamo da od toga nema ništa. Zna se ko vedri i oblači u Srbiji i zna se da im niko ne može ništa.

      1. Борис је у праву. Зато бих ја прежалио 500-1000 евра да за те паре ако не може сву тројицу бар једног. Сместим у гипсано корито на пар месеци. По могућству да остане богаљ до краја живота.

    2. Грађани треба да се окупе и премосте хулигане,видите и сами да ће опет проћи без казне и сутра да убију неко дете неће одговарати видели сте по случају Дољевац.
      Само да се врати стари начин казне око за око зуб за зуб,онда ће бројати до десет пре него ли нешто учини.

    1. Glupo je napisati da su pusteni posle 48h nakon poziva lokalnog sns mocnika kad svako ko prati zakone zna da policija mora da pusti iz pritvora posle 48h unapsene osim ako nema osnova da im se produzi pritvor. Posto u ovom slucaju osnova nije bilo autor teksta ispao je budala.

      1. Mare, ispade ti kreten! Autor je lepo napisao da im je ODREDJEN pritvor od 48h sto je standardna procedura, ALI su odmah PUSTENI zbog intervencije nekog iz SNSa.

        Ti ili si nepismeni BOT ili si nepismena budala.

  2. Ostaviti dečka koji krvari ne znajući jer je živ je drugovi i drugarice POKUŠAJ UBISTVA i tako treba da se sudi. Želim da ih vidim u Beogradu da ih prevaspitam sve sa majkom.sramota da vas bude I vas roditelja uuuuuffffff dodjite u BG da se tamo sirite malo. Molim vas

  3. Pašće i taj sns pa će i vašu decu da gaze čišto da shvatite koliki ste jadnici koji ližu dupeta višima od vas da bi stekli nešto. Zapamtite taj ukus i miris da bi prepričavali svojoj deci.

  4. I od budale postoji veca budala, i od jakog coveka postoji jaci! Treba ih nalomiti i to u vise navrata mesecno 2 puta barem i to par meseci!

  5. Ovaj nikola je verovatno peder, jer samo pederi napadaju kukavički sa leđa. Treba ga kazniti maksimalno i odrediti da plati debelu odštetu pretučenom momku .

  6. Ja koliko vidim po komentarima da je ovog mladica prebio sns ,ma da su ovi ped… vec odavno punoletni pa zasto mesati partiju i huligane?Oni su rak grada treba ih ukloniti ili izleciti.

  7. Ja bi sad jednog po jednog sacekao i palicom polomio kicmu da ostanu invalidi,kakav sud kakva policija,samo da niko ne vidi i ko im jebe mater pa nek urgira sns kod lekara da im sastave kicmu

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker