“ŽELIMO DA POMOGNEMO NAŠIM NAPREDNJACIMA”: Martinović nagrađen za pomoć i doprinos razvoju Petrovca na Mlavi

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Aleksandar Martinović prisustvovao je sednici Skuštine opštine Petrovac na Mlavi, povodom obeležavanja Dana opštine, a tom prilikom uručena mu je Povelja “4. jun” za doprinos razvoju te lokalne samouprave, saopštilo je Ministarstvo.

Foto: Jovana Petrović

On je istakao da je Opština Petrovac na Mlavi primer dobre saradnje države i lokalne samouprave i da Povelja nije samo priznanje za dosadašnji rad, već i podsticaj da se nastavi sa unapređenjem razvoja tog kraja širenjem “dobrog glasa” o Petrovcu na Mlavi, ali i podizanjem životnog standarda u celoj Srbiji.

– U saradnji sa nadležnim državnim institucijama, za samo godinu dana uradili ste mnogo za svoje građane i unapredili njihov svakodnevni život, a ocenu o vašem radu dali su upravo oni kada su vam, slobodnim izražavanjem svoje izborne volje prošle godine, ponovo ukazali poverenje – , rekao je Martinović.

Martinović je podsetio na to da je u prethodnom mandatu, kao ministar državne uprave i lokalne samouprave, imao priliku da radi na unapređenju administrativnih kapaciteta, realizaciji infrastrukturnih projekata širom naše zemlje i stvaranju boljih uslova za lokalne zajednice, što je bio temelj za dalji razvoj u svim sektorima.

– Sada, kao ministar poljoprivrede, nastaviću da podržavam vašu zajednicu i razvojne projekte. Država iz godine u godinu ulaže sve veća sredstva u naš agrar, želimo da pomognemo našim poljoprivrednim proizvođačima, našim kompanijama da se izbore sa sve izazovnijim evropskim i svetskim tržištem. U tom smislu, računajte da će Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i dalje biti dobar i pouzdan partner opštini Petrovac na Mlavi, ali i svim drugim opštinama Braničevskog upravnog okruga i lokalnim samoupravama na teritoriji istočne Srbije – , naveo je ministar.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker