UŽAS U BORU: Silovao me čašom, vešao i klao!

„Čovek kome sam nekada verovala, otac moje dece, u sedmom mesecu trudnoće pokušao je da me obesi o gredu.“

silovao-djevojku

– U želji da mi pokaže šta misli o meni, držao me je vezanu za drvo i po 14 dana, bacao me je u obor kod svinja! Urinirao je po meni i silovao me raznim predmetima – to su samo neke od trauma kojima je bila izložena Marija S. (36) iz jednog mesta u okolini Bora.

Nesrećna žena u tragičnoj ispovesti za „Kurir“ pričala je o hororu koji je godinama trpela od nevenčanog supruga.

– Prvi put me je pretukao u januaru 2002. Otac i stric došli su po mene i odveli me kući. Nakon mesec dana odlučila sam da se vratim mužu, verujući da se taj incident više neće ponoviti. Samo nekoliko dana nakon toga dobila sam udarac u glavu stolicom. Pala sam u nesvest i završila u bolnici – kaže ona.

To je bio početak košmara.

Nasilnik je, kada je ostala u drugom stanju, postao sve monstruozniji. U sedmom mesecu trudnoće pokušao je da je obesi.

– Stavio mi je konopac oko vrata, prebacio preko grede i izdigao me. Bila sam maltene mrtva. Nakon toga, polio me je kofom vode i bacio u obor kod svinja. Tu sam provela noć – kaže ova žena.

Nasinik ju je ranjavao možem i sekirom, a za njegov rođendan ju je silovao. Ostala je u drugom stanju.

– Tu noć sam provela napolju skroz gola. Uveo me je u kuću tak u zoru i tukao me vojničkim opasačem. Tada sam ga prijavila. Patrola je došla. Rekli su mu da više ne sme da me maltretira jer će ga uhapsiti. Toliko se razbesneo da je odmah nakon njihovog odlaska uzeo nož i pokušao da me zakolje – priseća se Marija koja je zbog tih povreda završila u bolnici.

Kada se vratila kući nabio joj je vrelu čašu u vaginu.

– Od bola sam se onesvestila. Kada sam došla sebi bila sam zaključana u podrumu. Porodici je rekao da sam ostavila decu i pobegla. Davao mi je samo hleb i vodu. Ponekad bi ulazio da se iživljava nada mnom. Kada bih mu tražila vodu, urinirao bi mi u usta govoreći da ne zaslužujem da troši vodu na mene – priča Marija koja je spas od nasilnika pronašla u sigurnoj kući u Beogradu.

TPKNEWS/Kurir

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker