JOŠ JEDNO ČUDO: Makedonka molitvom u Manastiru Tumane, izlečila sina od raka bubrega! (VIDEO)

Manastir Tumane nalazi se u Golubačkoj dolini, a od Golupca je udaljen 12 kilometara. Postao je poznat po tome što čini čuda za one koji dođu da se pomole.

Nakon što je na ovom svetom mestu, na Mitrovdan, monah pročitao molitvu kod moštiju Sv. Zosima dečaku (15) Draganu Sandiću iz Skoplja koji je bolovao od malignog tumora na bubregu, bolest se povukla.

Dečak je nedavno otišao u Tursku, kako bi mu operisali tumor koji je metastazirao.

Međutim, lekari su ostali zatečeni posle pregleda, naime dvostruki pregled magnetnom rezonancom pokazao je da je tumor nestao.

– Mom sinu su rekli da ima tumor bubrega. Čuli smo za Tumane i onda smo krenuli ovamo sa verom u to da je Bog velik i svemoćan. Došli smo na jednu molitvu… – kaže Valentina koja je u Manastir Tumane došla iz Makedonije.

– Operacija je bila zakazana u Turskoj, a posle Tumana smo otišli kod lekara koji su bili u čudu jer je bubreg bio čist. Sve analize su mu najnormalnije. Lekari su nam rekli da nema potrebe da dolazimo ponovo, da ne mora više da pije lekove – kaže ona i dodaje da su sad ponovo došli u Tumane da se zahvale.

– Pomolila sam se i za mog brata od tetke koji boluje od raka linfnih žlezda. Za njega sam uzela ulja ovde, čim ih je namazao odmah je tražio da jede. Lekari su mu rekli da ima još par dana života, a on je sada bolje… – priča Valentina.

Ovo je treće čudo u ovom manastiru na veliki praznik. Prvo se dogodilo na sv. Petku, drugo na svetog Luku, i sada na Mitrovdan kada se uz pomoć molitve od opake bolesti izlečio i Dragan.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker