Promocija Srebrnog jezera na sajmu u Beču

Na sajmu za seniore u Beču, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavila je svoju bogatu ponudu, u saradnji sa turističkom agencijom Pinkum.

Štand Velikog Gradišta na sajmu u Beču

Na štandu je prezentovan katalog agencije sa turističkom rutom Istočne Srbije koja traje nedelju dana, i koja se već godinu dana realizuje kroz dolazak austrijskih državljana u stalnim turama od maja do oktobra.

Početna tačka svih obilazaka je Srebrno jezero, gde su turisti smešteni u luksuznom apartmanskom smeštaju. Obilasci uključuju Ramsku i Golubačku tvrđavu, manastire Nimnik i Tumane, arheološka nalazišta Viminacijum i Lepenski Vir, kao i gradove Beograd, Vršac, Požarevac i Veliko Gradište.

Turistička organizacija, kroz katalog i film, prezentovala je posetiocima bogatu turističku ponudu koja uključuje dobru infrastrukturnu opremljenost, smeštajne kapacitete, sportske terene, plaže, akva park, turističke brodove, restorane, kulturno istorijske spomenike i verske objekte – Ramsku tvrđavu i manastir Nimnik, Narodni muzej u Velikom Gradištu, zadužbinu Pigozu i slikovite zgrade na Žitnom trgu, gradski park, Evropske biciklističke staze, Evropsku magistralu – Dunav, poljoprivredna gazdinstva, kao i najlepše manifestacije u opštini Veliko Gradište.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker