NAPAO, PSOVAO I VREĐAO ĆERKU: Otac nasilnik iz Velikog Gradišta udaljen iz kuće

Ilić Ilija iz Velikog Gradišta, oko 10:30 časova 25. marta, u porodičnoj kući, psovao je, vređao i fizički napao svoju ćerku.

Foto: Shutterstock

U strahu od novog fizičkog napada, Kristina Ilić je ceo događaj prijavila policiji u Velikom Gradištu. Otac nasilnik je po hitnom postupku udaljen iz kuće na 48 sati, koliko će mu trajati i mera zabrane komunikacije i prilaska svojoj ćerki.

Inače, Kristina Ilić živi u zajednici sa svojom babom Slavicom Ilić, a do pre oko dva meseca sa njima je živeo i Kristinin otac Ilić Ilija. Njen otac je i dalje ostao prijavljen na istoj adresi, iako ima već dva meseca kako se preselio u stan kod svoje nevenčane supruge. Ilija i dalje svaki dan dolazi u kuću kod svoje ćerke gde obično ostane po nekoliko sati.

Kako nam je rečeno iz policije u Velikom Gradištu, 24. marta je došlo do rasprave telefonskim putem između Kristine i njenog oca oko auta koji je kupio svojoj ćerki.

– Kristina ga je pozvala telefonom i rekla mu je da njen auto nije za duže putovanje, jer nije baš tehnički u najboljem stanju, gde se njen otac tada najutio na nju – rekli su nam iz policije.

25. marta, Ilija je zatekao svoju ćerku Kristinu ispred kuće i pozvao je da uđe unutra jer je hteo da razgovara sa njom.

– Kada je Kristina ušla u kuću pitala je oca o čemu hoće da razgovaraju, tada joj je on rekao da ona njega ne može da zove telefonom kada ona hoće, i da ona ne može da mu zabrani da uzme auto koji je on kupio. Kristina mu je tada rekla da ona njemu ne zabranjuje da koristi auto, već da mu je samo sugerisala da auto nije baš najbolje tehnički ispravan i da nije za dužu vožnju. Nakon toga, Ilija je zatražio od ćerke da kuću i auto prebaci na njega, našta mu je Kristina odgovorila da ona to neće da uradi – rekao nam je naš izvor iz policije.

Dok je Kristina to saopštavala svom ocu u rukama je nosila hranu ka frižideru. Kristinin otac se tada iznervirao, i počeo je da viče obraćajući se svojoj ćerki rečima: “Kako ti možeš da mi ne prepišeš kuću, vidi kako živiš kao slepac, nije ti ovo mama napravila”. Dok je Kristina stavljala hranu u frižider, njen otac je svom snagom, rukama, udario u vrata frižidera, gde su vrata frižidera pritisla Kristininu glavu, nakon čega je ona počela da plače i otišla u spavaću sobu na spratu kuće.

– Za Kristinom je krenuo i njen otac gde je ponovo vređao vičući: “Pizda ti materina pogledaj našta ličiš, živiš ovde kao slepac”. Tada je Kristina zamolila svog oca da prestane da je vređa i da izađe napolje iz kuće. Međutim, smatrajući da je to njegova kuća i da shodno tome on u toj kući može da radi šta hoće, on je nastavio sa vređanjem – rekao nam je naš izvor.

Ilija je od svoje ćerke zatražio ključeve od auta, ali je ona odbila da mu ih da. Međutim, nakon njegovog insistiranja Kristina je dala ocu ključeve od auta, koje je on odmah nakon toga bacio na krevet okrenuo se, zalupio vrata za sobom i izašao iz kuće.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker