POKUŠALA DA KUPI NAŠE ĆUTANJE: Zahvaljujemo se direktorici, novac donirajte za lečenje bolesne požarevačke dece

Strah čoveku često kalja obraz, a u nedostatku obraza, strah direktorici osnovne škole “Dositej Obradović” u Požarevcu, često kalja pelene. Kako i ne bi, kad joj stižu samo loše vesti, loše po nju, dobre po deci i njihovim roditeljima. Svaka vest donosi nove signale da se bliži kraj i njene vladavine i da stiže vreme za svođenje računa.

Ivana Joksimović, direktor OŠ Dositej Obradović/Foto: Screenshot/RTS

I direktoricini saradnici su shvatili da paranoja uzima maha. Opravdano, pretpostavljaju da je direktorica prestravljena dokazima, fotografijama i prepiskama iz grupe sa “Viber” aplikacije koju su deca koristili.

Niko, pa ni sama direktorica, neće biti iznenađena kad na nekom portalu ili društvenim mrežama osvanu fotografije i snimak koji nju ili nekog od članova njene porodice dovodi u direktnu vezu s vršnjačkim nasiljem.

Da bi to izbegla, direktorica je preko svojih satelita sa veoma primamljivom ponudom pokušala da kupi naše dalje ćutanje. Naravno, ponudu smo odbili i poručili direktorici, preko njenih satelita, da bi poštenije bilo da taj novac uplati kao donaciju za lečenje bolesne požarevačke dece.

Naime kako saznajemo, direktorica je pokušala da zataška na isti način i staratelja devojčice koja je pretrpela vršnjačko nasilje od strane direktoricinog mlađeg sina.

Inače, glavni razlog zbog čega je uvedena potpuna zabrana korišćenja mobilnih telefona u osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Požarevcu, je upravo pokušaj zataškavanja i sprečavanja da u javnost dospu snimci i slike vršnjačkog nasilja koje je duži vremenski period jedna devojčica pretrpela od strane direktoricinog mlađeg sina, ali i sprečavanja širenja putem “Viber” aplikacije snimak sa eksplicitnim materijalom u kome je glavni akter upravo direktorica.

I što reče naša pobednica Konstrakta: “I ŠTA ĆEMO SAD?!”

(Ekipa TPKNEWS)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker