12 SIGNALA DA JE NA KUĆU BAČENO PROKLETSTVO! Opozicija u Braničevskom okrugu baca kletve na naprednjake?!

Ukoliko ste član Srpske napredne stranke sa teritorije Braničevskog okruga i počele su da vam se dešavaju loše stvari na različitim “frontovima” proverite da li vam neko zapravo čini zlo, jer, po nezvaničnim pričama koje kruže čaršijama, članovi opozicionih stranaka pokrenuli su akciju “bacanje prokletstva na kuće naprednjaka” širom okruga.

Foto: Shutterstock

Inače, kletva je nož sa dve oštrice, na kraju krajeva, budite uvereni da će onome koji je izgovara biti sto puta gore nego što je sada vama. Dakle, samo glupi ljudi se bave ovim “prljavim” stvarima, ostavljajući za sobom mnogo tragova, ali, očito je da je opozicija ovoga puta spremna na sve. Sa druge strane, njih možete lako otkriti, neutralisati i samim tim vratiti svoj život u normalu.

Dakle, u vašem životu je počelo da se dešava niz loših događaja. Sve ide naopako, ukratko, stvari ne idu dobro “na svim frontovima”, ma koliko se trudili da sve popravite. Stoga, morate sa sigurnošću utvrditi da li ste prokleti, a ovo obično nije teško uraditi.

Prosto, naprednjaci sledite sledeća uputstva koja vam dajemo i proverite da li u kući ima čudnih stvari. Pre svega, morate znati da li je u vašoj kući bilo stranaca, u vašem prisustvu ili bez vas. Razmislite o tome da li su nevolje počele u vašem životu nakon nečije posete? Ukoliko se ove činjenice poklapaju, onda je vreme da temeljno proverite kuću i utvrdite da li ima čudnih stvari kojih ranije nije bilo.

  1. Igla u vratima

Klasičan način da se na kuću stavi kletva je da se igla zabode u ulazna ili neka druga vrata. Nakon čega se igla obično lomi, ali to nije neophodno. Prvo što treba da uradite je da proverite sva vrata u kući.

Ukoliko je pronađete sada ćete sa sigurnošću znati da pokušavaju da vam naude uz pomoć mračnih sila. Bolje je da je sami ne uklanjate ili dodirujete, zamolite osobu koja ne živi u kući da to uradi.

  1. Zemlja na pragu.

Proverite ima li zemlje na pragu ulaznih vrata. Naravno, to sigurno neće biti pozamašna gomila već mala šaka, koja bi trebalo da izgleda kao prašina. Ideja je da na đonu svoje cipele neprimetno unosite ukletu zemlju sa groblja u svoj dom.

Ukoliko na pragu pronađete sumnjivo zemljište jednostavno ga počistite metlom u kantu za smeće, a zatim ga bacite. Operite đonove svih cipela u kući i očistite podove.

  1. Biljke u kući su počele da venu.

Cveće u kući ne predstavlja samo dekoraciju i ukras, već je na neki način i zaštita od “zlih očiju”. Ako nepriatelj ima pristup vašoj kući, onda je verovatno sakrio ukleti predmet u zemlju sa cvećem. Biljke su prve primile udarac loše energije i počele da blede.

Ukoliko vidite da cveće bukvalno umire i vene pred vašim očima, onda je vreme da proverite njihovo tlo. Pažljivo, ne rukama, već mericom ili pincetom, proverite svaku saksiju. Očigledno, u zemlji ne bi trebalo biti igala ili novčića. Ako nešto nađete, opet, sve je jasno…

  1. Neobičan predmet.

Ako niste pronašli iglice ili zemlju, ali sumnjate da su nevolje u životu rezultat prokletstva, vreme je da proverite kuću da li u njoj ima čudnih, nepoznatih stvari.

Naravno, “loša osoba” neće ostaviti takvu stvar na stolu u dnevnoj sobi, tako da morate pogledati ispod nameštaja, iza kućnih aparata. Na onim mestima gde možete brzo da ostavite takvu stvar, uz garancije da se tamo neće naći dugo vremena.

Obratite pažnju na ponašanje životinja

Jedan od razloga zašto mačke i psi pripadaju kući je njihova urođena osetljivost na negativnu energiju. Životinja će vas odmah obavestiti ali glavna stvar je da budete u stanju da prepoznate ove znake.

  1. Pas

Ukoliko imate psa, on će početi da zavija bez razloga. Može vas uplašiti što se životinja odjednom zamrzne i nepomično zuri u jednu tačku.

  1. Mačka

Mačka može da počne da mjauče kao da je sezona parenja. Nemojte je terarti u takvim slučajevima, ovo je odlična odbrana i pokazatelj da nešto nije kako treba.

  1. Ptice

Ako je na vašoj kući prokletstvo, ptice sa ulice će pokušati da uđu u nju. Obratite pažnju da li vam na prozore kucaju golubovi ili vrane. Često se dešava da ptice u letu bukvalno udare u prozore.

Ako u kući već imate ptice, ponašaće se čudno. Biće ih teško smiriti.

Ako pokušavaju da bace kletvu na vas, predmeti religioznog obožavanja bi trebalo da preuzmu najveći deo negativnog uticaja ukoliko ih imate kod sebe ili u svom domu.

  1. Krst ili amajlija

Crne tačke će se pojaviti na krstu ili amajliji, bez obzira na materijal od kog je napravljen. Lanac ili konopac se mogu više puta pokidati. Imaćete osećaj kao da vas ogrlica guši i želećete da je skinete.

Ikone će početi same da padaju. Na licima Svetaca pojaviće se nekakva prljavština ili čađ.

Uz sve gore opisane znakove, videćete da je hrana u kući počela “trenutno” da se kvari.

  1. Mleko

Ni najsvežije i najskuplje mleko neće ostati sveže u kući duže od jednog dana. Svi mlečni proizvodi će se ukiseliti i „pokvariti“. Sir će dobiti plesniti a mleko, kefir, jogurt će se ukiseliti.

  1. Voda

Siguran znak prokletstva je problem sa vodom. Ako imate kuću sa bunarom na njenoj teritoriji, onda će verovatno presušiti ili će voda u njoj postati nepitka. Ukoliko donesete vodu iz prodavnice, ona neće dugo trajati, brzo će se zamutiti, dobiti neprijatan miris i gorak ukus.

Naravno, šteta je usmerena protiv vas, tako da ćete početi da osećate negativan uticaj na podsvesnom nivou.

  1. Spavanje

Počećete da imate noćne more. Noćna mora jednom godišnje ili šest meseci nije strašna stvar, ali svake noći je već katastrofa. Imajte na umu da ovo može biti noćna mora u noćnoj mori, tj. sanjate nešto strašno, čini vam se da ste se probudili, ali onda počinju da se dešavaju drugi strašni događaji.

  1. Anksioznost

Prokleta osoba će nositi sa sobom osećaj anksioznosti i nelagodnosti. Neće vas napuštati pomisao da je u životu sve loše, a biće još gore. Nećete moći da se oslobodite tame u svojoj duši.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Dobar fazon. Njima je jedino prokletstvo to što su zaludjeni psihičko bolesnimVučićem. Po sistemu sa kim si takav si.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker