PO SNIŽENIM CENAMA: Na prodaju 11 vojnih objekata u Požarevcu i Petrovcu na Mlavi

Ministarstvo odbrane je u svoj master plan prodaje nepokretnosti uvrstila 11 vojnih objekata koji se nalaze u Požarevcu i Petrovcu na Mlavi.

Dom Vojske u Požarevcu

U Požarevcu se u ovom planu nalaze šest objekata Vojske Srbije koji su u planu prodaje.

Ministarstvo je raspisalo i oglas za prodaju Doma Vojske Srbije koji se nalazi u Ulici Voje Dulića. Ministarstvo je po 4. put raspisalo oglas za prodaju ovog objekta, ali do sada nije bilo interesovanja.

Takođe sa spiska za prodaju nepokretnosti bila je oglašena prodaja i skladišta „Ćirikovac“, ali ni tu nije bilo interesovanja. Na ovom spisku se pored ova dva objekta nalazi i kasarna „Sopot“ i vežbališta koje se nalazi u blizini kasarne.

Takođe, u master planu prodaje nalazi se i vojno skladište u naselju Ljubičevo kao i poligon, vežbalište i strelište u Vinogradskoj ulici.

U Petrovcu na Mlavi ministarstvo odbrane će oglasiti prodaju pet vojnih objekata koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije. Najveći objekat koji se nalazi u na spisku je kasarna „Jovan Šerbanović“ u Petrovcu na Mlavi. Na njenoj površini od 8,0981 hektara nalaze se 34 objekta.

Pored kasarne nalazi se i vojno skladište u naselju Zabrđe i Klub Vojske Srbije u Petrovcu na Mlavi, vežbalište „Lipe“ kao i zemljište „Stara kasarna“.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker