ZELENA STRANKA VELIKO GRADIŠTE: Najoštrije osuđuje neprimereno ponašanje opštinskog funkcionera Dušana Perića

Javnost je pre nekoliko dana upoznata sa neprimerenim ponašanjem savetnika predsednika opštine Dušana Perića, koji je ženi koja mu se obratila za pomoć poslao sms poruku: ”HAJDE DOĐI DO MENE NA JEDNO PUŠENJE”.

Logo

Kao što je i očekivano, izostala je bilo kakva reakcija predsednika opštine Dragana Milića, jer je širom Srbije uobičajeno da se kadrovi SNS-a prema ženama ponašaju kao prema seksualnim objektima, pri tome zaboravljajući da su one majke, sestre, domaćice…

Nasilnicima je svojstveno da za svoje žrtve biraju nemoćne i nezaštićene i iživljvanjem nad njima leče svoj bolesni ego. Aktiv žena SNS-a koji je po direktivi ustao u odbranu svojih članica, nije se oglasio radi zaštite jedne nemoćne žene koja je žrtva osionog funkcionera opštine. Za njih su žene samo one koje imaju člansku kartu SNS-a, dok su ostale osobe drugog reda.

Poverenik SNS-a Vladimir Štrbac obratio se javnosti u otvorenom pismu, a da pri tome nijednom rečju nije osudio nepristojno ponašanje svog partijskog druga Dušana Perića.

Kako je izostala bilo kakva osuda odgovornih, nasilnik je ohrabren da nastavi sa drskim ponašanjem, pa je umesto da se izvini, juče oko podne, presreo na ulici kod Komercijalne banke, sirotu i nezaštićenu ženu i zapretio joj rečima “KOME SI PRODALA TELEFON, UPOZNAĆEŠ ME KAD SE BUDEMO SRELI SAMI”.

Prestravljena žena je odmah otišla u policijsku stanicu i prijavila nasilnika.

Pozivamo sve građane da javno osude neprimereno i osiono ponašanje opštinskog funkcionera Dušana Perića i da stanu u zaštitu svih žena, da se ovakvi slučajevi nebi ponavljali, jer već sutra žrtva može biti vaša sestra, majka, drugarica i zbog toga recite STOP NASILJU NAD ŽENAMA.

OO ZELENE STRANKE
VELIKO GRADIŠTE
Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close