NOVI BILANS U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Korona virus potvrđen kod 36 osoba

Prema podacima sa portala Ministarstva zdravlja covid19.rs, u Požarevcu je do 15 časova 13. aprila registrovano ukupno 34 potvrđenih slučajeva KOVID-19.

Direktorka Zavoda za javno zdravlje Požarevac, Ana Jovanović, juče je za medije rekla da u Požarevcu zaključno sa 13. aprilom ima samo 14 zaraženih, dok po podacima sa portala Ministarstva zdravlja, ima duplo više obolelih.

Takođe, navedeno je da od 40 medicinskih radnika Opšte bolnice Požarevac, koji su bili u samoizolaciji zbog zaražene pacijentkinje, virus KOVID-19 potvrđen je samo kod jednog medicinskog tehničara.

Direktor Opšte bolnice, Danko Nikolić, kaže da je, navodno, ovaj tehničar četiri nedelje proveo u samoizolaciji i da nije imao nikakav kontakt sa obolelom pacijentkinjom, koja je u međuvremenu preminula, a zbog čega su i ostali medicinari testirani i bili u samoizolaciji.

Direktor Opšte bolnice, Danko Nikolić, je juče čak i osudio naša pisanja zbog navodnog širenja dezinformacija u vezi sa brojem zaraženih.

Na osnovu poslednjih podataka Ministarstva zdravlja, na području Braničevskog okruga od KOVIDA- 19 zaraženo je 36 osoba – 34 iz Požarevca i po jedna iz Petrovca na Mlavi i Žabara.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker