U REKORDNOM ROKU: Građani Požarevca za dva dana sakupili novac za Jelenu

Za samo dva dana, od 5. do 7. februara, humani građani sakupili su 16.438 evra za Jelenu Pavlović iz Požarevca, kojoj predstoji hitno lečenje u Turskoj, zbog metastaza na kostima i jetri.

Jelena Pavlović/Foto: Facebook

Prema predračunu bolnice „Sante plus“ iz Istanbula, 20 dana lečenja stereotaktičnom radio terapijom, košta 15.000 evra, a u akciji je sakupljeno i više od toga, što će se iskoristiti za putne i prateće troškove.

U humanitarnu akciju uključilo se nedavno osnovano udruženje „Solidarnost“, kao i veliki broj građana koji su pomogli svojim dinarskim i deviznim uplatama. Osim toga, na više od 20 lokacija – u kafićima, menjačnicama, prodavnicama, picerijama i pekarama, bile su postavljene kutije za donacije, a mnogi privatnici – frizeri, šminkeri, ugostitelji, nudili su usluge za koje su uplate prosleđivane za Jelenu.

Po završetku akcije, koju je medijski podržao i Fond humanosti Kompanije „Novosti“, ona je na fejsbuku objavila poruku zahvalnosti svima koji su joj pomogli.

– Za svaku misao, podeljenu objavu, svaku poruku, svaki dinar, svaki znak da ste uz mene, za angažovanost, za predobra srca koja svi imate, ostaću zahvalna dok je života u meni – poručila je ova mlada Požarevljanka, majka dve devojčice.

(Tpknews.com/Novosti)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker