SVRATIO KOD DINČIĆA NA RUČAK: Ako se Vučić ni sada nije zarazio, onda korona definitivno ne postoji!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Golubačku i Ramsku tvrđavu, i svratio na ručak u restoran “Dinčić” na Srebrnom jezeru.

Vučić svratio na ručak kod “Dinčića”/Foto: Privatna arhiva

Predsednik Vučić je ranije danas, posle završetka konsultacija o formiranju vlade, iskoristio ostatak dana da poseti obnovljenu Golubačku tvrđavu.

Turisti koji su danas obilazili ovo srednjovekovno utvrđenje iskoristili su priliku da se fotografišu sa predsednikom, što je objavljeno na zvaničnom instagram profilu ” budućnostsrbijeav”.

“Najveće bogatstvo naše Srbije su ovi divni ljudi koje sam danas sreo u obilasku obnovljene Golubačke tvrđave”, istakao je Vučić.

Nakon završenog obilaska Golubačke tvrđave, usput je svratio na Srebrnom jezereu, gde je ručao u restoranu “Dinčić”.

Nakon završenog ručka, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Ramsku tvrđavu i pozvao građane Srbije da posete ovu znamenitost.

“Posetite Ramsku tvrđavu – Srbija je najlepša zemlja na svetu”, napisao je predsednik na svom zvaničnom Instagram profilu “budućnostsrbijeav”.

Podsetimo vlasnik najpoznatijeg restorana i Vile “Dinčić” na Srebrnom jezeru, hospitalizovan je 6. jula na infektivno odeljenje u požarevačku kovid bolnicu u “crvenoj zoni” sa jasnom dijagnozom upale pluća, a kako saznajemo on je danas otpušten iz kovid bolnice, na dalje kućno lečenje.

Njemu je 10. jula nakon drugog urađenog PCR testa, potvđeno da je zaražen virusom COVID-19. Nakon toga je urađen PCR test i njegovoj ćerki, koja je na sreću negativna.

Međutim, da se ne bi stalo sa poslom u samom jeku sezone, niko ko je bio u kontaktu sa obolelim vlasnikom restorana i Vile “Dinčić” nije bio smešten u karantin, i to se odrazilo kasnije da iz kontakta sa vlasnikom, ima zaraženih koronavirusom.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

3 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker