KOSTOLČANI BIRAJU U APRILU: Prihvaćena ostavka predsednika Gradske opštine Kostolac, Serdža Krstanoskog

Odbornici Skupštine Gradske opštine Kostolac potvrdili su ostavku predsednika ove opštine Serdža Krstanoskog (SNS).

Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac

Inače, prema statutu ove opštine, koja funkcioniše u okviru Grada Požarevca, kada predsedniku prestane mandat po bilo kom osnovu, to isto važi i za njegovog zamenika kao i za članove Veća.

Oni će obavljati svoje funkcije do izbora novog rukovodstva.

O neopozivoj ostavci napisanoj u jednoj rečenici, koja je na Skupštini okarakterisana kao lični čin, odbornici se nisu izjašnjavali već su je samo konstatovali.

Krstanoski nije bio prisutan, kao ni njegov zamenik, pa je izostalo obrazloženje ovoga čina ali se stranka čiji je član i koja ga je predložila za ovu funkciju tokom današnjeg dana oglasila saopštenjem.

„Srpska napredna stranka preuzela je odgovornost za vršenje vlasti u Kostolcu pre šest godina. U tom periodu sproveden je veliki broj značajnih projekata koji su za cilj imali unapređenje uslova života svih građana našeg Kostolca. Zahvalni smo građanima Kostolca koji su nam na prethodnim izborima dali apsolutnu podršku. Želimo da vidimo da li su građani za politiku „kritike radi kritike“ i osporavanja očiglednih rezultata rada ili su za bolji i lepši Kostolac i za grad koji ima budućnost. Stoga smo odlučili da još jednom potvrdimo volju birača na narednim lokalnim izborima“, navedeno je u saopštenju opštinskog odbora SNS Kostolac.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker