LAOLCI SPREMITE SE! Dolaze 19 migrantskih porodica da vam povećaju natalitet!?

Izbeglice i migranti se predstavljaju kao opasni, agresivni, „ISIS koljači”, ili kao „lažne izbeglice” koje već uveliko dobijaju stanove i kuće, novac, posao, i imaju veća prava nego građani Srbije”.

Kako nezvanično saznaje TPKNEWS jer zvaničnih informacija nema, napredni SNS čelnici iz Petrovca na Mlavi, potpisali su sporazum sa Komesarijatom za izbeglice i migracije da se u Velikom Laolu nasele 19 migrantskih porodica iz centra za migrante u Obrenovcu.

Kako saznajemo, ove 19 porodice migranata treba da se usele u stanovima u centru sela koje je opština kupila u tržnom centru “Žarac”, čim bude bila završena kanalizacija i dobije se upotrebna dozvola.

Inače, već se par nedelja spekuliše po petrovačkoj čaršiji, da je odlazeća vladajuća garnitura petrovačkih naprednjaka, sklopila tajni dogovor sa Komesarijatom za izbeglice i migracije gde se predviđa otvaranje najvećeg kampa za migrante na teritoriji Republike Srbije i to upravo u opštini Petrovac na Mlavi, u skladu sa sporazumom koji je potpisan sa Austrijom.

Prema ovim saznanjima, najveći izbeglički centar, odnosno kamp za migrante u Srbiji, trebao bi da bude u Petrovcu na Mlavi, na prostoru bivše kasarne. Radni naziv kampa treba da bude „Kamp Petrovac“ i ovo bi trebao da bude idejni projekat Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije, koji je dogovoren sa vrhom SNS u Petrovcu na Mlavi.

„Prema ugovoru sa Austrijom, Austrija snosi troškove izbegličkog centra, odnosno ta država će dati novac opštini Petrovac na Mlavi da izgradi prihvatni centar, što je stranački vrh odmah video kao šansu da za sebe uzme novac, a da građanima Petrovca ostavi migrante“, tvrdi izvor naprednjaka iz Petrovca na Mlavi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Дивно, баш леп и хуман гест. Само нека прво фикус министарка, њен шеф и остала профитерска буљумента те људе сместе у своје авлије…..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker