POLICIJO, GDE SI SADA? Bahati zamenik predsednika opštine Veliko Gradište ostavi auto na sred ulaza na parking Doma zdravlja, i ode!

U Velikom Gradištu je, po svemu sudeći, naročito ako si visoki opštinski funkcioner, moguće parkirati vozilo gde god ti padne napamet i otići svojim putem, a da te niko ne kazni!

Foto: Privatna arhiva

Gradištanci su u sredu fotografisali auto bahatog zamenika predsednika opštine Velikog Gradišta, Slađana Markovića, kako je parkirao auto na sred ulaza na parking Doma zdravlja i otišao svojim putem.

Građanin koji je redakciji “TPKNEWS” dostavio fotografiju na kojoj se vidi auto zamenika predsednika opštine Velikog Gradišta, Slađana Markovića, parkiran na sred ulaza na parking Doma zdravlja, gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

S obzirom da je gradištanska policija ovih dana izdelila prijave i kazne građanima koji su svojim automobilima 8. juna izašli u blokadu, sada bi trebala jedna lepa kaznica da se dostavi i našem bahatom zameniku, ili ne?

Foto: Privatna arhiva

Međutim, u opštini tvrde kako je naš zamenik zapravo tu parkirao jer je bio na  bio na službenoj dužnosti.

Opštinska uprava u Gradištu je, nakon izvršenih provera, utvrdila da je opštinski službenik, Slađan Marković, bio na službenoj dužnosti – kazali su u opštini.

Opština se pozvala i na Zakon o bezbednosti saobraćaja, rekavši nam kako se “parkiranje ne primenjuje kako na policijske službenike tako i na opštinske službenike u obavljanju službene dužnosti, ako se pri tom ne ometa saobraćaj.”

A mi pitamo policiju: Da li zaista taj Zakon o bezbednosti saobraćaja, sem policije, važi i za opštinare, ili će naš bahati zamenik dobiti kaznu???

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker