Pripreme za Prvenstvo Srbije u ciklokrosu 2018. na Srebrnom jezeru

Biciklistički savez Srbije i opština Veliko Gradište organizuju Prvenstvo Srbije u ciklokrosu 2018, u nedelju 28. januara, na Srebrnom jezeru.

U trci učestvuju svi registrovani takmičari sa licencom za 2018. godinu u kategorijama poletarci, mlađi kadeti, kadeti, juniori, U-23, seniori i mastersi. Prva trka startuje u 11,00 sati, u Lovačkoj ulici, u blizini teniskih terena. Zainteresovani za učešće u ciklokrosu mogu se prijaviti do 25. januara.

Trka se vozi po pravilima UCI i BSS i datim propozicijama, a orgaizatori su obezbedili medalje za tri prvoplasirana takmičara u svakoj kategoriji.

Organizator je dao i obaveštenje da se takmičenje neće održati u slučaju da 24 sata pre starta prve trke dnevna progozirana temperatura po RHMZ bude ispod -5°C o čemu će obavestiti učesnike.

Prijave se dostavljaju u kancelariji Saveza (Restoran “Kod Brke“, Jezerska bb, Srebro jezero) ili na imejl office@bss.rs, a za dodatne informacije možete se obratiti BSS na tel. 011/3234616 ili Dušanu Banoviću na tel. 060/3322230.

Foto: Screenshot

(SOVG)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker