Dok su građani prikupljali pomoć za malog Ognjena, petrovački SNS sendvičari gledali Vučićevo Holivudsko plakanje

U nedelju, 24. marta održan je humanitarni koncert na centralnom trgu u Petrovcu na Mlavi za prikupljanje pomoći za malog Ognjena Jovanovića.

Organizatori koncerta “Fabrika” zahvaljuje se svim građaniam koji su se odazvali da pomognu njihovom malom sugrađaninu. Na humanitarnom koncertu, za malog Ognjena prikupljeno je 108 hiljade dinara.

Međutim, sa time ne mogu da se pohvale i SNS sendvičari iz Petrovca na Mlavi na čelu sa Nedinićem, jer je njima bilo bitnije da vide Holivudsko plakanje u Nišu njihovog vrhovnog vođe.

Podsetimo se, mali Ognjen je imao nedavno još jednu operaciju koja je prošla odlično, međutim da bi se iz nje tek izvukli maksimalni rezultati njemu predstoji fizikalna terapija.

Mali Ognjen, ne može da sedi bez nečije pomoći, ne hoda, ne puzi, međutim, ide u vrtić i obožava da se druži sa svojim vršnjacima.

Kao prevremeno rođena beba, u osmom mesecu, Ognjen je prvih mesec dana života proveo u inkubatoru. Nedostatak kiseonika i krvarenje u mozgu, iako najblažeg stepena, na žalost su ostavili posledice, pa u osmom mesecu, Ognjen dobija epileptične napade.

Tada mu je, pored cerebralne paralize, dijagnostikovan i Vestov sindrom, težak oblik dečije epilepsije. Na sreću, Ognjen od uvođenja terapije nema epileptične napade i mentalno je očuvan.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker