PRAVE SAČEKUŠU VUČIĆU: Opozicija iz Petrovca na Mlavi sprema doček predsedniku 6. aprila!

Opozicija iz Petrovca na Mlavi u tajnosti uveliko se priprema da Vučiću priredi ugodan doček koji će pamtiti celog života, kaže za “TPKNEWS” nezvanično više izvora iz petrovačke opozicije.

Ilustracija

Prema našim saznanjima, lideri opozicije u Petrovcu na Mlavi pozvali su sve građane Petrovca, da u subotu 6. aprila dođu u fabriku za proizvodnju peleta „Eko Step Pellet“ koju će predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić posetiti.

Izvori našeg portala ističu da glavni cilj petrovačke opozicije nije iskazivanje gostoprimstva predsedniku Srbije, već namera da zadaju kontra udarac Vučiću za vreme njegove kampanje „Budućnost Srbije” u Braničevskom okrugu.

“Aleksandru Vučiću iz Petrovca mora se poslati jasna i glasna poruka da je njegova politika katastrofalna i pogubna po srpski narod”, rekli su izvori iz petrovačke opozicije.

S obzirom da su pojedini naši dopisnici ranije imali prilike da razgovaraju sa sa momcima iz petrovačke opozicije, uvideli su da ti momci imaju veoma dobru ekipu, tako da sutra za vreme predsednikove posete Petrovcu, može se očekivati dosta toga od njih.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker