OPET NAS ZATVARAJU!? Vučić u ponedeljak predlaže ponovno uvođenje policijskog časa!?

Velike su šanse da u ponedeljak budu predložene nove mere na Kriznom štabu, ako se nastavi trenutni trend rasta broja obolelih od koronavirusa, piše “Blic”.

Foto: N. J.

Iako se spekulisalo da su se pojavile prve pukotine u mišljenjima između članova Kriznog štaba iz redova struke međusobno, kao i između njih i predsednika Srbije Aleksandra Vučića s druge strane, “to nije slučaj, i u Kriznom štabu za sada svi razmišljaju na istom tragu”, dodaje beogradski dnevnik.

“Uveliko se razmišlja šta ćemo dalje. Znajući Vučića, on sigurno neće podilaziti narodu, već je spreman da predloži zaoštravanje mera. Ako se korona ne stavi pod kontrolu, Vučić je spreman da Kriznom štabu predloži ponovno uvođenje nekih od najoštrijih mera”, kaže izvor “Blica” iz Kriznog štaba.

Vučić je, dodaje taj izvor, od početka imao veliko poverenje u epidemiologa Predraga Kona, pa je tako i u ovom slučaju spreman da prihvati njegove predloge.

Presudno za dalje odlučivanje u ponedeljak biće dalji razvoj sa brojem zaraženih u subotu i u nedelju.

Kada te brojke budu poznate, kao i opšti razvoj situacije, na sednici u ponedeljak biće razmatrano moguće uvođenje novih mere u borbi protiv pandemije u Srbiji, dodaje “Blic”.

(Tpknews.com/Blic)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. NIGDE NIKADA SE NIJE DESILO OSIM U ŠUGOSLAVIJI, NDH, SEVERNOJ KOREJI OVAKAV SVEOPŠTI ZATVOR! SMRT ANTIFAŠIZMU RADIKALSTVU, DOSMANLIJAMA, GRAĐANISTIMA I OSTALIM VELEIzDAJNICIMA I ZLIKOVCIMA

  2. Gde je sad ministar Sarcevic kad obolevaju studenti? Toliko je toga “ucinio” za nase skolstvo da bi mu sigurno kruna s glave pala da je “oprostio” jedan ili dva ispita studentima,posebno zavrsnih ili bar obezbedio onlajn polaganje,nego ih je dovukao u domove da postanu leglo zaraze.

  3. Da bi uveo policijski čas treba vanredno stanje. Ako uvede vanredno stanje to drzavu kosta,…a njegov rast ode na -8 . Tako da nista od polic časa. Uostalom polic cas ne smanjuje broj pozitivnih,to se dokazalo prave se redovi i dodje na gore.

  4. Има ли краја лудилу?!!!
    Треба да их туже сви за очекиване, а неостварене приходе.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker