ŠINTERSKA MAFIJA HARA GOLUPCOM: Kradu ljubimce, pa ih preprodaju Kinezima u Boru i Majdanpeku?!

U sredu 31. maja, ponovo je Golupcem harao i sakupljao nedužne vlasniče pse Konstantin Ljubomirović iz Velikog Laola, koji je ortački sa predsednikom opštine Golubac raspopom Nebojšom Mijovićem, sada zvanim i novi šinter, otvorio koncentracioni logor za pse u Velikom Laolu, kod Petrovca na Mlavi.

Konstantin Ljubomirović, ljubavnica i raspop Nebojša Mijović/Foto: Facebook

Kako se nezvanično saznaje, iz koncentracionog logora u Velikom Laolu, ulovljene životinje se tajnim kanalima prebacuju dalje u unutrašnjost istočne Srbije, gde se mahom, u Majdanpeku i Boru, preprodaju Kinezima. Pojedine rasne pse Kinezi čak dobro i plaćaju. Cena po kilogramu kreće se od 10 do 20 evra?!

Inače, ovo nije prvi put da predsednik opštine Golubac, raspop Mijović i šinter Konstantin po Golupcu love nedužne vlasničke sterilisane pse, kao i pse lutalice gde im se kasnije gubi svaki trag.

Da je raspop Mijović uzgubio kontakt sa realnošću i da više ne razmišlja razumno, potvrdili su za TPKNEWS i pojedini meštani Golupca kojima su u sredu iz dvorišta ukradeni ljubimci.

– Mijović je naredio građevinskoj inspektorki i još dvojici inspektora da u sredu krenu sa šinterima u lov i prikupe što veći broj pasa. Dva inspektora koja su nekad davno prošla pored fakulteta, morali su da prihvate zadatak i krenu u hvatanje nedužnih bića, zarad podele plena, ili bolje rečeno pranje para – jada nam se ovaj meštanin Golupca.

Takozvani “biznismen” iz Velikog Laola, koji je inače i vlasnik zemljoradničke zadruge, šinter Konstantin, ne bi bio biznismen da nije u svoj biznis priključio mlađanu ljubavnicu iz petrovačkog udruženja za zaštitu životinja, koju inače nesebično deli sa svojim poslovnim saradnicima, a koju je zaposlio u svom šinteraju u Velikom Laolu. Ljubavnica je poznata po tome što dobija ogromne donacije od lokalnih opštinskih kabadahija za hvatanje pasa lutalica (od automobila pa sve do firmirane garderobe).

Jedna meštanka Golupca za TPKNEWS kaže da predsednik opštine Golubac, ugovore sa šinterima sklapa na dva dana u iznosu od 6.000 evra, pa dokle još može da se pokrade iz budžeta, a da građani ne primete.

– Tako je to bilo i ovog puta, jedino što u sredu građevinskoj inspektorki dok je jurila kučiće nije palo na pamet da je građani slikaju u akciji, umesto što je izigravala šintera, trebala je da te jadne pse slika i za iste zajedno sa predsednikom opštine da pronađe rešenje za njihovu ispravnu zaštitu. Zvala sam Mijovića da mu kažem da su mi njegovi šinteri iz dvorišta ukrali kuče, a on me je izvređao salvom psovki: “Marš u pi*du materinu, mogu da se na*ebem majke i tebi i svim onim tvojim Vlasima!” i prekinuo je vezu – kaže ova meštanka Golupca kojoj je ukraden ljubimac.

Ovim putem građani Golupca kojima su ukradeni ljubimci, mole nadležne da reaguju i da im se pod hitno vrate ukradene životinje, kao i prikupljeni psi da se vrate na svoje stanište jer psi pokupljeni u decembru i januaru nikada nisu vraćeni!

Ujedno upozoravaju sve ljude u Golupcu i okolini koji vole svoje ljubimce da ih dobro čuvaju, jer golubačko-petrovački šinterski dvojac ubijaju zarad budžetskog novca.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Kako rade tako će i skončati. Svako na kraju plati i za svoja dela i nedela. Golupčani neka i dalje ćute i drhte od straha jer su upravo i zaslužili takvog predsednika Opštine. Božija je uvek poslednja.

  2. Iskustvo većeg broja ljudi iz VG govori potpuno drugačije. Vlasnički psi nisu bili deo akcije, a oni koji nemaju dom, vraćeni su svi, po dogovoru. Više osoba kompetentnih po ovom pitanju je nenajavljeno posetilo i obišlo prihvatilište, i nisu uočene nepravilnosti u radu. Svakako treba proveriti da li se psi prodaju Kinezima. Po slikama i snimcima, reklo bi se da ovo nije šinteraj.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker