UMESTO 100, 84 GRAMA KAFE: Naprednjaci potkradaju Vlahe u istočnoj Srbiji i na poklonima

Izbori u Negotinu se bliže, a Srpska napredna stranka u okviru kampanje užurbano pokušava da ubedi glasače da zaokruže baš njihovu listu. Nakon više zanimljivih ideja na biračkim mestima širom Srbije, ponuda u cilju dobijanja sigurnog glasa biva sve obogaćenija.

Foto: Screenshot/Twitter

Nakon poklona koji su se sastojali iz brendirane kafe, upaljača, hemisjkih olovki i SNS sportskih čarapa – zasladili su se građani i žele bombonama sa inicijalima predsednika Aleksandra Vučića.

Sada se stara, potvrđeno dobra kafa ponovo vraća u igru i političku trku. AV žele bombone su se poručkale, umesto incijala predsednika građani sada jedu samo “nežigosani” ratluk. Ali, slatko uz kafu ne može da izostane.

Ovaj put, u okviru kampanje za izbore u Negotinu, koji će biti održani 17. oktobra, SNS je pripremila 10 deka kafe i kutiju ratluka. Problematično je samo što ambalažnom pakovanju od navedenih 100 grama, nedostaje 16 grama.

Zapravo, kesica kafe teži 84 grama, pa su građani, svaki od njih – ostao uskraćen za dve popijene šolje kafe. Brinu naprednjaci o zdravlju svog naroda, pa ih polako “skidaju” sa ovog poroka.

Takođe, poznato je da kafa povećava koncentraciju i mirisom podsvesno podstiče atmosferu toplog doma, pa su naprednjaci ovim napravili dobru taktiku. Koncentracija će građanima opasti, a bunovni glasači možda greškom, zaokruže baš njih.

Na Tviteru se velikom brzinom šeruje fotografija, na kojoj se vidi da vaga umesto 100 grama, pokazuje 84 grama.

Brojne su reakcije među Tviterašima, a povodom ovoga našalio se i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.

PROČITAJ I

4 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker