15. MAJA ISTIČE ROK: Požarevljani platite porez, naprednjacima je potreban novac za autobuse i sendviče

Iz lokalne Poreske administracije Grada Požarevca saopštavaju da će Odeljenje lokalne poreske administracije raditi i u subotu, 13. maja.

Screenshot

Iz lokalne Poreske administracije Grada Požarevca podsećaju poreske obveznike, fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 15. maj rok za uplatu obaveze za drugi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu.

S tim u vezi, Odeljenje lokalne poreske administracije, koja se nalazi u Ulici Jovana Šerbanovića, radiće i u subotu, 13. maja, u vremenu od 8 do 12 sati, navedeno je u saopštenju.

Ovakva odluka, da se radi i u subotu, verovatno, je doneta zbog kontramitinga koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao za 26. maj u Beogradu, zarad odbrane „demokratskih i slobodarskih vrednosti“, kako je i sam predsednik rekao, „najveći skup“ ikada viđen u Srbiji.

Tako da nema sumnje, s obzirom da je ipresivan broj građana sa naprednjačkom partijskom knjižicom, a ima ih, prema sopstvenim iskazima, jedno 700.000, koji će 26. maja iz svih krajave zemlje biti dovezeni u Beograd da pruže podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi za “normalnu Srbiju“.

Svi oni da pokažu ko je pravi i jedini narodni vođa, a gde će biti i onih koji rade u državnim peduzićama, ili kompanijama čiji su vlasnici odani SNS-u, kojima ovaj odlazak na skupove podrške predsedniku partije spada u radnu obavezu.

Naravno, ova podrška predsedniku košta, jer autobusi i sendviči nisu jeftini. Zato dragi Požarevljani nemojte biti stipse, obavezno idite i uplatite drugi kvartal godišnjeg poreza na imovinu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Odoše novci za miting a decu ćemo i dalje lečiti porukama. Idi narode kliči i veličaj vodju jer za bolje i nisi. Ludom narodu odgovara i lud vodja.
    .

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker