JEZIVO PRIZNANJE UBICE BAKE IZ REČICE: Virdžinel iz Kličevca joj upao u kuću s namerom da je siluje, pa je zaklao (VIDEO)

Efikasnom akcijom istražnih organa MUP-a, za manje od 20 sati od trenutka kada je zločin prijavljen, rasvetljeno je svirepo ubistvo starice Radinke Kostić (86) koja je pronađena mrtva u kući u selu Rečica kod Požarevca.

Screenshot

Pritisnut dokazima Virdžinel J. (36) iz susednog sela Kličevac, koji ima i rumunsko i državljanstvo Srbije, priznao je izvršenje ovog teškog krivičnog dela. Tom prilikom on je policiji ispričao sve jezive detalje svirepog ubistva starice.

Kako nezvanično saznajemo od izvora istrage, Virdžinel je tog kritičnog dana, pod dejstvom alkohola, upao u kuću starice s namerom da je siluje. Braneći se od napadača ona ga je u jednom trenutku odgurnula od sebe i nožem posekla po ruci.

To je još više razbesnelo napadača, pa je prema vlastitom priznanju oteo od Radinke nož i najpre je posekao istim po stomaku, a onda joj prerezao vrat i pobegao. Nesrećnoj ženi nije bilo pomoći umrla je na podu kuće u kojoj je dugo vremena živela sama.

Telo nesrećne Radinke Kostić (86) pronašla je u utorak komšika u prepodnevnim satima, koja je došla da vidi šta se dešava sa Radinkom, pošto je celo jutro nije videla u dvorištu i zatekla je mrtvu na podu u lokvi krvi, izbodena nožem po grudima i prerezanim vratom. Odmah je pozvala policiju i Hitnu pomoć, a lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećne žene.

Efikasnim operativnim radom, za manje od 20 sati, istražni organi pronašli su počinioca zločina koji je nameravao da pobegne u Rumuniju. Požarevačka policija je u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i pančevačkom policijom istog dana locirala Virdžinela J. u okolini Vršca i uhapsila.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu. Osumnjičenom preti zatvorska kazna od 10 godina do doživotne jer se tereti za teško ubistvo kojim je pokušao da prikrije silovanje.

Inače, pokojna Radinka je živela sama, jer joj je sin u Vićenci, a ćerka sa porodicom živi u Požarevcu. Imala je i supruga, koji je godinama radio u Italiji, ali je on odavno preminuo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker